Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
witam.czytalem sporo na temat deki i wiem juz ze najlepiej lączyc ją z testosteronem poniewaz strasznie blokuje itp.mianowicie prosze Was o pomoc w proporcjach tzn dokladne dawkowanie na tydzien ile tygodni kiedy wprowadzic odblokowywanie jakie najlepiej itp.prosze o fachową rozpiske.z góry dzieki pzdr   Płeć: Mężczyzna   Wiek: 23   Waga: 79   Wzrost: 176   Obwód klatki: 118   Obwód ramienia: 39   Obwód talii: 81   Obwód uda: 60   Obwód łydki: 41   Staż na siłowni: 4lata   Ilość spożywanego białka: 3g na kg   Ilość spożywanych węglowodanów: 4g na kg   Ilość spożywanych tłuszczów: 0,5-1g na kg   Opis przebytych cykli sterydowych: meta razak 100tab   Trening: mysle ze ok:)   Cel cyklu: sucha masa,siła   Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: 3miesiace   Poziom BF%: nieiw   Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): tedencja do tycia   Stan zdrowia: ok   Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: nie   PPM podstawowa przemiana materii: niewiem   Wyciskanie leżąc (MAX): 120   Martwy ciąg (MAX): 170   Przysiad (MAX): 130
chcialem zrobic avatar dlatego ta fotka powyzej maly fake:) nom pro i wino mogloby byc si bo wlasnie chodzi mi o sucha mase nie chce soe odlac zbyt bardzo slyszalem ze wino w strzalach jest lepsze niz tabletki czy to prawda i jak dziala to polaczenie prop i wino i co to jest (e2d):)pzdr
1268948280000
busz87
Wysłana - 18 marca 2010 22:41
aha noi jak z odblokami zalezy mi na dokladnej rozpisce.noi jakas serwatka pewnie.teraz jestem po cyklu mety 100szt razak i jade na kreatynce ale za jakies 5 tyg planuje zaczac kuracje wiec zbieram wszystkie niezbedne info.z gory dzieki za pomoc:)
1268948494000
PrzeGibon
Wysłana - 18 marca 2010 22:44
nie maly fake, tylko mały fail...
btw przed czym sie tak zaslaniasz ? Chuck Norris wisiał na lampie ?
czyli w 3 tyg wprowadzam winko i podales dwie wersje tak albo oral albo inj czy oba naraz?a od 1-8tyg 100 tescia ale po jesdym strzale?jak to wyglada w praktyce bo nie mialem stycznosci,w czasie cyklu jakies oslonki?sylimarol starczy czy cos jeszcze i kiedy dokladnie wprowadzic clomid i jakie dawki.pzdr
1268986273000
busz87
Wysłana - 19 marca 2010 09:24
co to ---- e2d?????? jestem zielony w temacie prosze o odp