Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

dłonie dłonie dłonie i genetyka ;(

quix

Wysłana - 25 czerwca 2009 12:51    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

witam. mam problem zresztą jak czytałem nie jestem jedyny. otóż mam małe dłonie a raczej nie tyle małe ( sam jestem drobny) co po porstu mam dlugie i smukle palce a co gorsza zwężają się troche przy paznokciach także są one bardzo mało męskie. nie wiem czemu tak jest mówicie że to genetyka - fakt moi rodzice nie mają dużych dłoni - mama ma bardzo małe w porónwnaniu z resztą ciała ale ale są one powiedzimy "normalne" palce są normalnej grubości i paznokcie normalnej wielkości więc skąd mi się wzięły takie? :O co gorsza nie zabardzo da sie to wyćwiczyć, rodzice mówią mi że to od fizycznej pracy - ok tylko dlaczego wszyscy moi rowieśnicy - ba nawet dużo młodsi ode mnie mają większe palce?? trace prez to troche pewność siebie gdy dziewczyna ma większe palce niz ja ;(

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 25 czerwca 2009 13:19 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Mr Jingles

Wysłana - 25 czerwca 2009 13:19    Edytuj Cytuj
genetyka..
od pracy fizycznej faktycznie palce i dłonie mogą trochę "zgrubnąć" no i z wiekiem też może się to poprawić

damy rade... jak Bob budowniczy da radę to my też :D

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

dłonie dłonie dłonie i genetyka ;(

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.