Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

czy zaprzestanie stosowania antyestrogenu moze miec negatywne skutki?

sosenoss

Wysłana - 12 czerwca 2008 14:34    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam jestem w 5 tygodniu cyklu na omie i dece. oma 250 e4d, deca 200 e5d. Stosuje od 2 tygodnia antyestrogen(tamoxifen) i chcialbym przerwac kuracje na nim do momentu rozpoczecia odbloku. Czy wpłynie to w szczegulnie negatywny sposob na dalsze 5 tygodni mojego cyklu??

.:::Amicum:proba:::Probatum:ama:::.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 12 czerwca 2008 14:38 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

flex1976 NO PAIN NO GAIN

Wysłana - 12 czerwca 2008 14:38    Edytuj Cytuj
a w jakim celu zacząłeś stosować tamoxa?

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota,
choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Ekspert -

sosenoss

Wysłana - 12 czerwca 2008 14:41    Edytuj Cytuj
aby uniknac nadmuchania zalania wodą i tluszczem ale dowiedzialem sie ze ogulne przyrosty nawet czystej masy miesniowej podczas kuracji tamo są mniejsze i chcialbym przerwac kuracje do momentu rozpoczecia odbloku lub ewentualnego pojawienia się gino.

flex1976 NO PAIN NO GAIN

Wysłana - 12 czerwca 2008 14:42    Edytuj Cytuj
no to przerwij

Ekspert -

sosenoss

Wysłana - 12 czerwca 2008 14:44    Edytuj Cytuj
flex1976 wyczytałęm rowniez ze nagla przerwa w kuracji moze jeszcze bardziej zpotegowac efekty uboczne ze strony estrogenu. Jak uwazasz czy sa powody do obaw ??

flex1976 NO PAIN NO GAIN

Wysłana - 12 czerwca 2008 14:48    Edytuj Cytuj
no ale nie miałeś wcześniej problemów z estro?
więc odstaw i obserwuj

Ekspert -

sosenoss

Wysłana - 12 czerwca 2008 15:49    Edytuj Cytuj
mam jeszcze pytanie czy antyestrogen moze miec wplyw na mniejsze przyrosty sily czy tylko masy?

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

czy zaprzestanie stosowania antyestrogenu moze miec negatywne skutki?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.