Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

czy worek to aeroby ?

__Kamil__

Wysłana - 15 lipca 2006 11:13    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam, czy po treningu na silowni , jezeli będe sobie robil trening na worku taki ze 30minut, to moge go traktowc jako aeroby ? i czy wtedy mam cos jeść pomiędzy siłownią a workiem ?

Bracia... czego dokonujemy za życia... odzwierciedla się w wieczności...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 15 lipca 2006 11:16 
W większości przypadków polecamy:

Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł
PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

seba_kzn

Wysłana - 15 lipca 2006 11:16    Edytuj Cytuj
hm WYDAJE MI SIE ze jako areoby, poniewaz jest to aktywny ciagly wysilek fizyczny, po zatym slyszalem gdzies historie boxera ktory nawalajac iles tam h w worek ladnie spadl na wadze- bylo w rozmowach w tloku . Ale moze niech ktos jeszcze zabieze glos bo jak zaznaczylem tylko mi sie tak wydaje.

[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
Ekspert -

DaWKiL_18

Wysłana - 15 lipca 2006 11:17    Edytuj Cytuj
Przy okazji ja tez chce sie zapytać ale troche inaczej teraz robie mase czy po masie moge co 2 dzien rano po ostrym1 sniadanku przyatakować 40 min na worku a pod wieczor na siłownie plan treningowy na poprawe gestosci.
Prosze o odp

__Kamil__

Wysłana - 15 lipca 2006 11:21    Edytuj Cytuj
mi ogolnie chodzi o troszke kondycji + wiadomo troszke umiejetności

a i zeby nie zakładac nowego tematu, zwiekszyłem nagle spozycie bialka, czy moge sie z tego powodu duzo bardziej pocić ?

Bracia... czego dokonujemy za życia... odzwierciedla się w wieczności...

Don Garcia

Wysłana - 15 lipca 2006 11:34    Edytuj Cytuj
wg worek to nie aerob, tak samo jak skakanka.

cześć/

a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.

pozdrawiam
Ekspert -

Don Garcia

Wysłana - 15 lipca 2006 11:36    Edytuj Cytuj
worek to nie aerob- nie uda Ci się utrzymać stałego tempa podczas boksowania przez 30-40 minut.

Tak samo jak na skakance, kiedyś się skujesz.

Cześć/

a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.

pozdrawiam
Ekspert -

seba_kzn

Wysłana - 15 lipca 2006 11:36    Edytuj Cytuj
Yh wg mnie z technicznego pk widzenia to nie areob jak i skaskanka, ale z2giej strony czy ejst jezdzic na rowerze pol godziny-45 min by pozniej robic nastepna czynosc ktora prowadzi do pdobnego cely z innym efektem? mniejszym/wiekszym

[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
Ekspert -

Gwjazdor

Wysłana - 15 lipca 2006 11:48    Edytuj Cytuj
zacznijmy od teg oże jak nie masz doświadczenia w stylach uderzanych to nie zabieraj sie w oóle za worek. Tak, worek to według mnie aeroby jeśli sie na nim poprawnie ćwiczy bo to nei jestm, że ot sobie stoisz i tłuczesz - cały zcas jesteś w ruchu
edit: seba - jeśli ten bokser walił w ten worek godzinami to rpzegięcie trening na worku trwa koło godziny-półtorej jak treing na siłownie

Zmieniony przez - Gwjazdor w dniu 2006-07-15 11:49:06

Ulubieńcy - Wikibokser, ten od Yiu-Tubitsu, Sensei(99999), Jarzyn, Jaguar.
Specjalista -

taucer

Wysłana - 15 lipca 2006 12:45    Edytuj Cytuj
Według mnie skakanka to aerobowy trening - zależy jak skaczesz - hop, hop, hop, hop, CZY hop, ,kic, bęc, pach, ciach, bęc, kic hehehe...Jeżeli tym samym tempem to aerob, a jeżeli raz na jednej nodze raz na drugiej, raz na dwóch, raz wolniej, raz szybciej - to już nie aerob. Tak samo byłoby na worku - ale chyba nie da się utrzymać równego tempa uderzeń przez min 30 minut ? :P

Gwjazdor

Wysłana - 15 lipca 2006 13:01    Edytuj Cytuj
tempa uderzeń nie ale zauwaz że prawie cały czs skaczesz koło tego worka.

Ulubieńcy - Wikibokser, ten od Yiu-Tubitsu, Sensei(99999), Jarzyn, Jaguar.
Specjalista -

lewatywa

Wysłana - 15 lipca 2006 13:08    Edytuj Cytuj
a moim nędznym zdaniem worek lepszy niż aeroby jeśli chodzi o zbicie wagi gdyz można na worku zastosować interwały(szybciej wolniej) ale to moje zdanie

kaszalot

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

czy worek to aeroby ?

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.