Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
\To mój pierwszy raz więc chciałbym poznać opinie kogoś kto się na tym już dobrze zna. Czy warto rozpoczynać cokolwiek przy 15 wina i 10 propionatu? ... jak nie to ile powinienem jeszcze sobie dokupić. i jak to rozpisać. i oczywiście co potem na odblokowanie i kiedy i po ile ?   Płeć: Mężczyzna   Wiek: 24   Waga: 95   Wzrost: 178   Obwód klatki: 122   Obwód ramienia: 42   Obwód talii: 95   Obwód uda: 63   Obwód łydki: 41   Staż na siłowni: 2 lata z przerwami   Ilość spożywanego białka: -   Ilość spożywanych węglowodanów: -   Ilość spożywanych tłuszczów: -   Opis przebytych cykli sterydowych: brak   Trening: 4 razy w tygodniu   Cel cyklu: sucha masa mięsniowa   Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: 0   Poziom BF%: -   Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): przeciętny   Stan zdrowia: Jak najbardziej dobry   Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: brak   PPM podstawowa przemiana materii: -   Wyciskanie leżąc (MAX): niesprawdzałem   Martwy ciąg (MAX): niesprawdzałem   Przysiad (MAX): niesprawdzałem
Traw meksykańskich garść... przyprawiła mnie o lot bez tchu O stan na podobieństwo snów...
na 1 cykl sam prop ci wystraczy, trzeba by bic 100mg przez 8 tyg co 2 dni(lub Pon sro pt).jakiego masz propa ??? pilnuj michy bo w pasie juz prawie metr a przy tym wzroscie to sporo
Ekspert -
1267463464000
Aras84
Wysłana - 01 marca 2010 18:21
nie warto
Ekspert -
1267464111000
skull09
Wysłana - 01 marca 2010 18:39
co do redukcji to cały czas nad tym pracuje- nie chce tego wziąć teraz od razu. Mam zamiar jeszcze trochę zjechać( to jest dla mnie oczywiste ). Chciałbym wystartować z tym za jakieś 2 miesiące - a odpowiedź typu nie warto za dużo mi nie mówi. Rozumiem że dla niektórych moje pytania są śmieszne, ale każdy kiedyś zaczynał. Więc proszę o pomoc . Do ilu powinienem zejść z wagi i w pasie. ile wtedy powinienem mieć asortymentu i jakiego i jak to powinno być dawkowane i co na zakończenie. Proszę o wyrozumiałość.
Traw meksykańskich garść... przyprawiła mnie o lot bez tchu O stan na podobieństwo snów...
1267465168000
skull09
Wysłana - 01 marca 2010 18:40
wiadomo też że wszystkiego na raz nie uda mi się tak szybko zakupić dlatego chciałbym za wczasu się wszystkiego dowiedzieć, to chyba oczywiste.. POnieważ nie chciałbym się obudzić w połowie że czegoś mi brakuje a nie jest to dostępne w danym momencie
1267465237000
sqrwielll
Wysłana - 01 marca 2010 21:05
- 10cm w pasie
i możesz atakować
1-8 prop 100mg e2d
Znawca -
1267473904000
cienias89
Wysłana - 01 marca 2010 21:30
jw
1267475418000
artist_06
Wysłana - 01 marca 2010 22:29
przy tym zrzucaniu z pasa i tej diecie to on zgubi 2razy tyle na wadze
Trzeba być człowiekiem i traktować innych jak ludzi.