Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

czy to skutek niewysypiania sie???

Vidic15

Wysłana - 20 stycznia 2010 20:36    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam.Dzis w trnin gu planowo mialem bic i plecy(dopiero co wrocilem z trningu).Ale podczas trningu robilem sie taki slaby jak nigdy i po prostych cwiczeniach serce walilo mi jak mlot.W pewnej chwili myslalem ze zemdleje.Nie dokonczylem calego treningu poniewaz troche mnie to niepokoilo.Teraz czuje sie juz lepiej.chcialbym sie dowiedziec czy moze to byc spowodowane niewysypianiem sie.Czesto mam tak ze spie 6 godzin dziennie i do tego nie raz budze sie w nocy.pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 stycznia 2010 20:45 
W większości przypadków polecamy:

APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

ttomas77

Wysłana - 20 stycznia 2010 20:45    Edytuj Cytuj
wydaje mi się że nie. Sam nieraz sypiam po 4, 5h i takich jazd nie mam. Stawiałbym raczej na coś z jedzeniem

Vidic15

Wysłana - 20 stycznia 2010 21:12    Edytuj Cytuj
Ale co moze byc z jedzeniem???Mam dobra diete i wogole...

Vidic15

Wysłana - 20 stycznia 2010 21:39    Edytuj Cytuj
no i jedzonko na bank jest swieze itd.

kostek1221

Wysłana - 20 stycznia 2010 22:22    Edytuj Cytuj
moze ta sa skutki przetrenowania albo jednostajnego i monotonicznego treningu czy tez jedzenia

Vidic15

Wysłana - 20 stycznia 2010 23:14    Edytuj Cytuj
przetrenowanie raczej nie bo bym czul po sobie...no nic zobaczymy pojde specjalnie jutro zeby zobaczyc czy bedzie to samo co dzis...

Vidic15

Wysłana - 20 stycznia 2010 23:18    Edytuj Cytuj
jestem tak lekko przeziebiony tzn boli mnie gardlo troszke i glowa.taki slaby jestem.Ale tez nie wiem czy to przeziebienie czy moze to ze sie nie wysypiam.

kostek1221

Wysłana - 20 stycznia 2010 23:25    Edytuj Cytuj
Moze poprostu jakis wirus cie bierze i stad to oslabienie jesli jutro bedzie podobnie to radzilbym sobie jeden trening odpuscic kupic jakis gripex i do lozka ;]

Vidic15

Wysłana - 21 stycznia 2010 00:01    Edytuj  Cytuj
No spoko kostek to zdam relacje jeszzce jutro po treningu i wrazie czego trzeba to wykurowac w weekend:)

quezacotl

Wysłana - 21 stycznia 2010 00:12    Edytuj Cytuj
Na bank Cię coś bierze. Nie świruj z kurowaniem na weekend tylko odpuść parę dni i porzadnie sie wylecz, bo jak teraz tego nie doleczysz i dalej będziesz trenował, to potem przeleżysz 2 razy tyle. Organizmu nie oszukasz - wiem po sobie

One world, one muay thai

Vidic15

Wysłana - 21 stycznia 2010 14:25    Edytuj Cytuj
A papierosy moga miec jakis negatywny wplyw na to????

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

czy to skutek niewysypiania sie???

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.