Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

czy sa masci rozluzniajace miesnie?

iluwatar1

Wysłana - 12 stycznia 2007 20:57    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

witam czy sa jakies masci rozluzniajace miesnie? chodzi mi o to ze mam prace ktora mocno daje po dolnej czesci kregoslupa, i mam tam strasznie napiete miesnie jakbym stale robil martwy ciag, ze az czasem boli. jest cos takiego?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 12 stycznia 2007 21:11 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Baton Matrix Pro 32

CENA: 7.00zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

HiddenFace

Wysłana - 12 stycznia 2007 21:11    Edytuj Cytuj
ja bym raczej zastanowil sie nad masazami, co do masci to nie jestem pewien, wiem, ze sa tabletki, ktore zmniejszaja napiecie miesni, nazywaja sie mydocalm, wiec pewnie jest i jakas masc z podobną sybstancją aktywną ;]

-_-'

kradam

Wysłana - 12 stycznia 2007 21:39    Edytuj Cytuj
Miorelaksanty, o których piszę Hidden są tylko na receptę i nie sądzę, aby były w postaci maści. Mają one spore efekty uboczne i na szczęście są bardziej logiczne sposoby rozluźnienia mięśni. Najprostszym i mającym także długotrwałe efekty jest po prostu stretching.
A co do pracy to być może coś w niej lekko skorygować, aby mięśnie były mniej przeciążone.
Specjalista -

iluwatar1

Wysłana - 13 stycznia 2007 19:23    Edytuj Cytuj
ukladam kartony 12kg na palety i tak przez caly dzien czasem nawet do 20 ton dziennie, raczej nie wiele tu usprawnie.a co do tabletek to wiem ze sa takie, mi chodzi tylko o miejscowe rozluznienie i to nie stale tylko co jakis czas, rozciagam sie tez przed i po kazdej wizycie na silowni. moze jeszcze ktos sie odezwie co zna jakas masc. dzieki wam

kradam

Wysłana - 14 stycznia 2007 20:36    Edytuj  Cytuj
No gdzie są eksperci od maści? Odpowiedź jest prosta. W nagrodę będzie sog .
Iluwatar mam nadzieję, że znasz zasady BHP w tym podnoszenia przedmiotów.
Specjalista -

HiddenFace

Wysłana - 14 stycznia 2007 21:57    Edytuj Cytuj
no kradam zdradź nam tajemnice ;] sam jestem ciekawy, ja bym co najwyzej probowal to smarowac jakims diklofenakiem albo czyms podobnym przeciwbolowym ;]

-_-'

danutha ZASŁUŻONY

Wysłana - 14 stycznia 2007 22:13    Edytuj Cytuj
Chodzi Wam o masci rozgrzewajace?z kapsaicyna?

DaroNigga

Wysłana - 14 stycznia 2007 22:21    Edytuj Cytuj
Mają one spore efekty uboczne i na szczęście są bardziej logiczne sposoby rozluźnienia mięśni.

co to za efekty uboczne?

danutha ZASŁUŻONY

Wysłana - 14 stycznia 2007 22:26    Edytuj Cytuj
Kradam - Tobie nie chodzi o masci,hehe tylko sposoby rozluznienia?
Hahahahaha

kradam

Wysłana - 14 stycznia 2007 23:02    Edytuj Cytuj
O rozluźnianie maścią . Nawet nie wiem co to ta kapsaicyna. A co do miorelaksantów to ich skutki uboczne zajmują stronę na ulotce. Szczegóły u Pani Faramceutki

Edit:
Może być i z kapsaicyną, każda rozgrzewająca powinna rozluźnić, nawet ta końska (właśnie idzie do mnie pocztą) . Zresztą wtarcie tej z NLPZ też powinno coś dać.

Zmieniony przez - kradam w dniu 2007-01-14 23:14:23
Specjalista -

danutha ZASŁUŻONY

Wysłana - 14 stycznia 2007 23:36    Edytuj Cytuj
DaroNigga ,jesli masz na mysli jakies konkretne masci,z konkretna substancja czynna,rzuc nazwe,powiem co wiem

Kradam napisal ogolnie.Osobiscie nie zetknelam sie jeszcze z masciami z miorelaksantami.

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

czy sa masci rozluzniajace miesnie?

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.