Witam Ani kreatyna ani hmb nie wpłyną negatywnie na przyrost tkanki tłuszczowej. Do są dodatki, które mogą tylko pomóc. Nie wiem jaki cel masz w tej chwili. Od tego trzeba było by zacząć – jeśli celem jest strata wagi (a ściślej – zmniejszenie tkanki tłuszczowej) to zdecydowanie musisz wprowadzić modyfikacje żywieniowe, mające na celu „zachęcenie” organizmu do korzystania w celach energetycznych z lipidów podskórnych. Nie bez znaczenia jest tutaj również trening, przeprowadzany systematycznie z uwzględnieniem drobnych modyfikacji. Również warto wprowadzenić dodatkowo ćwiczenia aerobowe.
Pozdrawiam
Piotr Folęga kULTURYSTYKA.PL
1193244366000
george098
Wysłana - 24 października 2007 23:46
tak mam na celu zrzucenie wagi troche w szczegolnosci brzucha:)ale te dwie odzywki chcialbym brac zeby rosnac w miesniach wiec na polski jezyk to co musze jesc i robic?
''JaK To w żYcIu, CzYlI oGóLnIe, RaZ sIę WiEdZiE DoBrZe A rAz ByWa NiEfOrTuNnIe''
1193262364000
King89
Wysłana - 25 października 2007 09:01
DIETA 60%
Trening 35%
Suplementacja 5%
Zacznij od Diety i treningu! na suple przyjdzie czas!
"Jak nie wiesz to się dowiedz, wpierw pomyśl potem powiedz..."
Znawca -
1193307805000
george098
Wysłana - 25 października 2007 19:12
wiem chciALBYM MIEC JAKAS DIETE ALE JAK CZYTAM ZE MAM JESC PO ILES TAM GRAMOW JAKIegos pozywienia ktorego nawet nigdy nie jadlem to jest to dla mnie nie realne jak bys mogl to napisz kilka rzeczy ktore najlepiej jesc
''JaK To w żYcIu, CzYlI oGóLnIe, RaZ sIę WiEdZiE DoBrZe A rAz ByWa NiEfOrTuNnIe''
1193332330000
Skalar.
Wysłana - 25 października 2007 19:27
Zbyt wiele rzeczy jest które należy odtrącać oraz zbyt wiele które należy jeść. Również sytuacja np. posiłek po treningowy różni się posiłkiem przed treningiem.
W kazdym posiłku powinieneś mieć pełnowartościowe białko W każdym posiłku z wyjątkiem przed i po treningu warzywa Po treningu unikasz warzyw, produktów z błonnikiem (pszenne), oraz tłuszcz Na noc jesz tylko białko, mozesz dodać ewentualnie odrobinę tłuzsczu Węglowodany o wysokim ig samych nigdy nie spożywaj, wyłącznie po treningu z dodatkiem węglowodanów złożonych.
Między posiłkami nie podjadaj, to są jedne ze wskazówek. Zajrzyj również w tematy podwieszone, znajdziesz ich więcej. A to jakie produkty oraz ile składników mają mozesz zobaczeć w tabelach na stronie www.dobradieta.pl Masz tam równeiż tabele IG, w ciągu dnia spożywaj węglowodany o niskim IG
If You do things half-heartedly, u can expect half-hearted effects. Ile od siebie dajesz tyle do Ciebie wraca (by Pepo).