Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 923 razy
słowa kluczowe: jest  polamny 
Autor

czy nos jest polamny?/

Michał...

Wysłana - 10 marca 2005 20:36    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

mialem miesiac temu polamany nos i dzis sie klepałem z typem (wygrałem ) i on uderzyl mnie tak kolo nos (nie w nos) i własnie troche mi spuchł nos tylko z lewej strony (ale nie tak jak za 1 razem), ale własnie jak polamałem za 1 razem to bół był straszny a teraz zero bólu moge nim ruszac wiec wszystko jest chyba oki ?? nos tylko lekko opuchniety, jutro sie chyba na przeswietlenie wybiore bo dzis za pozno juz było

nie wiem czy dobry dział ale chyba tak

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 11 marca 2005 12:41 
W większości przypadków polecamy:

Syntrax - Matrix 5.0

CENA: 185.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Manieq

Wysłana - 11 marca 2005 12:41    Edytuj Cytuj
Nie znam Cie ale na bank twój nochal jest cały ...tylko troche opuchniety .... jak nie jest siny to kup sobie altacet w zelu a jak masz go sinego ... krwiak, siniak to kup sobie taką masc arcalen .... koszt około 16 - 17 zł ...... gdyby Ci złamał nos to padł byś na polu walki jak kawka ....( no chyba ze jestes kolesiem który tak czesto sie leje ze co chwila ma go złamanego) ;-P

W życiu czasem tak bywa raz peka serce a raz prezerwatywa

Michał...

Wysłana - 11 marca 2005 13:56    Edytuj Cytuj
złamenego mialem raz miecha temu przez tego typa a to był rewanz i teraz to on chyba ma cos złamanego , pocieszyles mnie bo własnie nic nie boli

Boofi

Wysłana - 12 marca 2005 23:43    Edytuj Cytuj
po pierwsze chirurg i zdjece

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -

lukas222

Wysłana - 15 marca 2005 08:03    Edytuj  Cytuj
Micahł to w miesiąc nauczyłeś się walczyć że dałeś mu radę czy miałeś lepszy dzień?

Michał...

Wysłana - 15 marca 2005 09:47    Edytuj Cytuj
wtedy byłem kompletnie pijany a teraz na trzezwo to wiesz , mam za soba rok boksu i chodze na silke a on nic wiec nie trudno było o wynik

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

czy nos jest polamny?/

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.