tzn jesli zjem tunczyka z puszki to podobny zapach ma moj mocz i metny kolor czy to normalne? bo np po barszczu ma czerwony to normalne, tak samo wzialem multiwitaminy i moj mocz mial takie zapach jak one, czy co sni etak z moimi nerkami? bo zrobilem badanie moczu i wszystko ok wyszlo
Mocz powinien mieć słomkowy kolor . U mnie jest zawsze taki sam co bym nie jadl, czy ostre potrawy, czy mleko,czy tunczyk, czy vódka czy wino obojętne(no moze troche po koksach bylo inne i po Żółci Wolowej z Animal Paka ale to juz nie jest zwykle zarcie ). Jak niema zadnych dolegliwosci i czujesz sie dobrze to bym olał, ale jak ci przeszkadza tak bardzo to do nefrologa bym sie zglosil
*********************** DORADCA DZIAŁU ZDROWIE DORADCA DZIAŁU COMBAT&SAMOOBRONA MODERATOR DZIAŁU ZDROWIE Nieaktywny Moderator Combat&Samoobrona ***********************
1117387576000
zakrześ
Wysłana - 29 maja 2005 21:12
niema co się śmiać mi też się to zdazało z tunczykiem szczególnie jak wypijałem jeszcze wode z puszki
Jezeli wypijesz szklanke lub dwie soku z burakow i mocz zmieni kolor to mozesz miec problemy z jelitami, radzej zglosic sie do lekarza i opowiedziec o tym problemie. Jesli chodzi o tunczyka to tez taki zapach wyczulem ale robilem test z sokie z burakow i wszystko ok.
Zmieniony przez - domer w dniu 2005-05-30 06:27:56
Moderator działu Odżywianie
Ekspert -
1117427248000
JIGGA99
Wysłana - 30 maja 2005 10:23
u mnie po kawie troche smierdzi
Jeżeli w niebie nie będę mógł palić cygar, nie pójdę tam :)