Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 508 razy
słowa kluczowe: szanse 
Autor

czy mam szanse?

Grzesiek3

Wysłana - 03 marca 2009 15:56    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Mam 13 lat. Gram na razie w klubie z B klasy ( trampkarze ) Trenuje oprócz treningów po 2 godz. dziennie. I teraz mam pare pytan :

1. Jeśli chce myśleć o karierze piłkarskiej to zapisać sie do klubu z III ligi czy trenowac tak długo ( mam własnie z tego forum duzo materiałow treningowych ) ???

2. Czy w wieku 16 lat ( wybieram sie do liceum na hetmanska STAL RZESZOW III liga ) przyjma mnie do klubu nie do liceum chociaż bede bardzo dobrze grał )?

3. Mam powazny problem : mieszkam na wsi i mam bardzo utrudniony dostep do sportu :/ i baaaaaaardzo ciezko jest w mojej okolicy o dobry klub. Moj tata radzi mi sobie cwiczyc, wylewac 7 poty, a gdy bede miał juz 15-16 lat isc na to hetmanska czy tam gdzie.

Pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 03 marca 2009 17:08 
W większości przypadków polecamy:

Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Black Pete

Wysłana - 03 marca 2009 17:08    Edytuj Cytuj
Grzesiek, ja też mam pytanie:

ile jeszcze tematów zamierzasz w tej sprawie założyć?

Nagrody w Typerze sfd.pl funduje Sklep Kibica [http://www.ISS-sport.pl]
[http://www.sfd.pl/Liga_Typerów__X_Edycja-t791009.html]
Specjalista -

Grzesiek3

Wysłana - 03 marca 2009 17:40    Edytuj Cytuj
Ten ostatni :) No bo tak na prawde mi nikt jeszcze poradził i nie odpowiedział na to pytanie :)

filozofek

Wysłana - 03 marca 2009 21:29    Edytuj Cytuj
jeśli chcesz o czymś myśleć żeby z tego żyć musisz być baaaaaaaaaaardzo dobry już w tym wieku ... a jak grasz przecietnie , teraz na terenie swojego klubu to nawet nie masz o czym marzyć

gerrard10

Wysłana - 13 marca 2009 23:21    Edytuj  Cytuj
Szanse oczywiście masz ale musisz wierzyć że się uda i nie pytać się tego na forum. Jak chcesz oczywiście coś osiągnąć to musisz w to głęboko wierzyć i mocno pracować. Taki Kuba Błaszczykowski jest tutaj najlepszym przykładem. Codziennie miał bardzo morderczy dzień ale ciągle wierzył że się uda i wiemy gdzie teraz jest. Hard Work!

G.BEST7

Wysłana - 19 marca 2009 16:18    Edytuj Cytuj
Hard Work + Talent, pokaż jak grasz to Ci powiem co i czy w ogóle coś osiągniesz.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.