Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

czy mam jeszcze jakieś szanse zostać pilkarzem

joz1234

Wysłana - 04 lipca 2009 09:37    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

od dziecka tj.conajmniej 7 lat gralem bardzo czesto od rana czasem nawet wieczora wiec jakies pojecie było po gimnazjum byl niestety sie skonczylo teraz mam 21 lat i chcialbym jeszcze cos osiagnac w pilce noznej czy jesli bym sie przylozyl do treningow tj. szybkosciowych i wydolnosciowych czy jeszcze przyjm mnie do jakiegos klubu w tym wieku?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 lipca 2009 10:09 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
Dorian Yates - Ultimate NOX PUMP

CENA: 5.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

_deco_

Wysłana - 04 lipca 2009 10:09    Edytuj Cytuj
zamiast siedzieć przy komputerze idź trenować ;]

Stygmatyk

Wysłana - 04 lipca 2009 10:11    Edytuj Cytuj
to nas o to pytasz, idz trenowac i wio do klubu ( chlopy po 40 lat trenuja w klubach to czemu ty nie??)

f4n

Wysłana - 04 lipca 2009 10:11    Edytuj Cytuj
Oczywiście, że masz szanse. Jeżeli grałeś kiedyś w klubie to spróbuj tam powrócić. Jeżeli nie, to jeszcze lepiej, bo nie jesteś nigdzie 'zameldowany' i możesz spokojnie iść na testy tam gdzie chcesz. Teraz jest okno transferowe i zostają zgłaszani nowi zawodnicy, a więc masz duże szanse. Tylko szybko poszukaj klubu.

"Im bardziej czegoś chcesz,
to to zdobędziej!"

Ronaldo08

Wysłana - 04 lipca 2009 10:17    Edytuj  Cytuj
moze zainspiruje cie film "gol 1" szansce sa zawsze niema nic niemozliwego ale musisz trenowac i sie przykladac

cygan132

Wysłana - 04 lipca 2009 10:18    Edytuj Cytuj
Ale tez nie ma się co łudzić i trzeba poszukać klubu na miarę możliwości. Proponuję zacząć od 'A' klasy

HALA MADRID !!!
Znawca -

rapsa2009

Wysłana - 04 lipca 2009 16:27    Edytuj Cytuj
no bez jaj haha Chlopie daj sobie spokoj.JAk bys byl wybitny to bys nie konczyl.Graj z kumplamy itd rekreacyjnie.7 lat treningow to jest malo!

bolek7

Wysłana - 04 lipca 2009 17:12    Edytuj Cytuj
Zależy co rozumiesz pod pojęciem "zostane piłkarzem" na poziomie a-klasy czy piątej ligi to możesz sie załapać, ale jak liczysz na coś więcej to może być ciężko. Brak treningów = brak wyszkolenia a granie na podwórku to nie to samo.

spidi91

Wysłana - 04 lipca 2009 21:12    Edytuj Cytuj
Na poziomie A-B klasy mozesz sobie szpilac bo jezeli nie grales nigdy w klubie a Twoja przygoda z pilka zaczela i skonczyla sie na podworku to masz baaaardzo duze braki taktyczne. Nie wiesz jak sie zachowywac na danej pozycji itp. a tego nie da sie nadrobic w ciagu miesiaca ;P no ale probowac zawsze mozna ;) zycze powodzenia ;)

Dla mnie przegrana to wygranej przedsmak...

krala

Wysłana - 05 lipca 2009 19:37    Edytuj Cytuj
spokojnie ja gralem w juniorach niedawno mialem rekonstrukcje wiezadla, nie gralem w klubie juz ze 2 lata bo mialem problemy z kolanem ale to nie problem juz dostalem propozycje z B,C klasy a ledwo zaczalem rehabilitacje :P nisko ale jak chce sie pokopac czemu nie:P szukaj wlasnie w dole tam zawsze potrzeba zawodnikow a z czasem moze byc wyzej:P powodzonka;)

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

czy mam jeszcze jakieś szanse zostać pilkarzem

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.