Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 227 razy
słowa kluczowe: jest  sens 
Autor

czy jest sens?

wilku57

Wysłana - 04 lutego 2010 19:37    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

witam
Pale przeszlo 10 lat nalogowo,od niedawna zaczalem regularnie biegac ok. 4 km dziennie,zazwyczaj z samego rana.Moj problem polega na tym ,iz nie wiem czy jest sens biegania skoro nie dam rady rzucic a nawet ograniczyc ilosc wypalanych papierosow.Prosze o jakies sugestie.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 lutego 2010 20:06 
W większości przypadków polecamy:

Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Dymek00

Wysłana - 04 lutego 2010 20:06    Edytuj Cytuj
Twoja decyzja..wybierasz Odyzwki albo Sport .:)

~Pomogłem?Nie zapomnij dac SOG'a.

dzejsu

Wysłana - 04 lutego 2010 23:48    Edytuj Cytuj
mam kolege, ktory pali od 6ciu lat paczke dziennie i codziennie jezdzi na rowerze. pol roku temu byl na przeswietleniu pluc i co? czysciutko. biegaj plywaj ruszaj sie, na pewno Ci to nie zaszkodzi

" What you do in life, echoes in eternity. "

Halama

Wysłana - 05 lutego 2010 10:35    Edytuj Cytuj
Siema.Wilku ja tez palilem 10 lat szlugi.Rzucilem z dnia na dzien.Powiem ci szczerze ze od dnia rzucenia do tej pory nie chcialo mi sie ani razu zafajczyc.Sekret lezy w glowie.
Zmien nawyki.Fajeczki nie sa do niczego potrzebne.Forma o 100% lepsza ,samopoczucie na plus .Robie dziennie 10km.

****ać palaczy

Szanuj ojca swego i metke swoja! :>

papryczqaa

Wysłana - 06 lutego 2010 14:13    Edytuj Cytuj
Zgadzam się z Halama. Moja mama paliła przez około 20lat i kiedy tata się w końcu wkurzył i powiedział, żeby rzuciła, bo boi się o jej zdrowie (zaczynała już kaszleć itp.) to ona rzuciła z dnia na dzień. Jeśli chcesz rzucić to dasz rade.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.