jw. Jak spawarka to jest takie coś jak maska a jak komp to róbcie sobie przerwę co jakiś czas + krople typu sztuczne łzy i od czasu do czasu nie zawadzi kuracja np. Klarin Perfekt.
Życie jest za krótkie aby brać ciągle te same suplementy :)
Ja uzywam w takich przypadkach /np. przemeczenie od pracy przy kompie kropli visine/ po jednej kropli do oka, nie szczypie, dzialanie natychmiastowe, dostepne bez recepty, ceny ~15-20zl
bo nie wystarczy siedziec przed kompem zeby popekały oczy. Np. zadymione pomieszczenia, suchośc powietrza, klimatyzacja, brak snu itp. Ale visine są drogie. Można kupic nasz odpowiednik - starazolin. Takie same efekty.
No właśnie, komp + suche powietrze, ja nie palę ale bywam w zadymionych pomieszczeniach i to już chyba wystarczy, dla wrażliwca, co? Visine jest drogi i mało skuteczny, przynajmniej jak dla mnie. Starazolin kupię. A ktoś wie ile kosztuje? I jak trzeba brać, regularnie, czy można tylko w razie problemu?
Na mnie Visine akurat dzialaja ale to kwestia indywidualna, zaleznie pewnie od czynnikow wywolujacych podraznienie. Sa jeszcze takie krople Betadrin (http://www.dama.pl/el/leki.php3?lek=325). Te krople z kolei 'czuc' jak dzialaja, po wpuszczeniu do oczu chwile szczypanie po czym biale oczki.
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Akceptuję.