Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Staż treningowy (lata) 3 Wzrost (cm) 180 Waga (kg) -90 Obwód Bicepsa (cm) 43 Obwód Klatki (cm) Obwód Pasa (cm) 92 Wyciskanie leżąc (kg) 140max Wyciskanie na barki (kg) 100max
siemka mam pytanie jestem na 2 cyklu i mam problem z odblokiem bo nie wiem czy bedzie ok a mianowicie 5 omki 10 prolongatum i 100 metki rus i na odblok mam 2 paki clomid powiedzcie czy mam do tego dolozyc novaldex no i jakby co jak to polonczyc ile brac z gory dzieki
jasne ze mozesz dolozyc - szczegolnie, jesli jestes podatny na gino.
co nas nie zabije - to nas wzmocni moderator działu doping - [OFF]
Ekspert -
1190734067000
piotr498
Wysłana - 25 września 2007 17:28
a jak to brac bo mialem zamiar brac tak sam clomid
pierwszego dnia 300mg drugiego 150mg i potem po 50mg dziennie do konca. po 3 tygodniach od ostatniego szota omki
1190734136000
piotr498
Wysłana - 25 września 2007 17:30
a w sumie co radzicie bo jak narzie jestem po 4 szocie z omki i zamiast 10 prolongatum wziasc 5 sustanol????
1190734204000
malysz666
Wysłana - 25 września 2007 17:40
Masz na mysli sustanon? sustanon to to samo co omka, wiec poprostu bys dluzej ome pociagnal.
Gdy przychodzi pacjent z dusznosciami i kaszlem widze limfangioleiomiomatoze, a nie zapalenie płuc...
1190734814000
piotr498
Wysłana - 25 września 2007 18:20
wiem ze to jest to samo co omka ale no wlasnie nie wiem co lepiej czy przedluzac to czy jechac 10 prolongatum a co sadzicie o moim odbloku czy jest ok??