Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
witam.mam prośbę,czy moglibyście ułożyc mi cykl na siłe i suchą mase? to byłby mój 3 cykl.1 miałem z deki 200mg/7d przez 8 tydodni; 2 miałem z 15 ml propionatu- 100mg co 3 dni, 10ml silabolinu- 50 mg co 3 dni,10ml stanazolu- 50 mg co 3 dni ,cykl trwał 10 tygodni. teraz chciałbym zrobić jakiś 8 tygodniowy cykl.myślałem o boldo i propionat,albo boldo i stanazol,a może silabolin i propionat,sam juz nie wiem,wiem że nie chce za duzo przytyć i nie mieć duzych spadków po cyklu. aha waże 100 kg przy 188cm wzrostu, ćwicze 5 lat
ja teraz jestem na cyklu z boldo i jestem zadowolony... przedewszystkim bardzo zwiekszony apetyt..
Specjalista -
1131009120000
309
Wysłana - 03 listopada 2005 15:15
"asdf0r" jakiej firmy masz boldo i z czym je łączysz?
dobry koks nie jest zły
1131027334000
309
Wysłana - 05 listopada 2005 00:07
to co nikt mi nie pomoże?
dobry koks nie jest zły
1131145676000
muzyk
Wysłana - 05 listopada 2005 08:33
Typowe cykle siłowe raczej nie dają suchej masy i odwrotnie, typowe cykle na suchą mase nie dają maksymalnej siły. Musisz więc się zdecodowac. Najlepsze sterydy rozwijające siłe są mocno androgenne.
Specjalista -
1131176036000
adrian134
Wysłana - 05 listopada 2005 08:37
prop + wins ( najlepiej tabsy bo teraz najpewniejsze np la pharma,LL,BD)