Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 2037 razy
słowa kluczowe: cykl  siłe 
Autor

cykl na siłe

309

Wysłana - 03 listopada 2005 08:37    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

witam.mam prośbę,czy moglibyście ułożyc mi cykl na siłe i suchą mase?
to byłby mój 3 cykl.1 miałem z deki 200mg/7d przez 8 tydodni; 2 miałem z 15 ml propionatu- 100mg co 3 dni, 10ml silabolinu- 50 mg co 3 dni,10ml stanazolu- 50 mg co 3 dni ,cykl trwał 10 tygodni.
teraz chciałbym zrobić jakiś 8 tygodniowy cykl.myślałem o boldo i propionat,albo boldo i stanazol,a może silabolin i propionat,sam juz nie wiem,wiem że nie chce za duzo przytyć i nie mieć duzych spadków po cyklu. aha waże 100 kg przy 188cm wzrostu, ćwicze 5 lat

dobry koks nie jest zły

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 03 listopada 2005 10:12 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

asdf0r

Wysłana - 03 listopada 2005 10:12    Edytuj Cytuj
ja teraz jestem na cyklu z boldo i jestem zadowolony... przedewszystkim bardzo zwiekszony apetyt..

Specjalista -

309

Wysłana - 03 listopada 2005 15:15    Edytuj Cytuj
"asdf0r" jakiej firmy masz boldo i z czym je łączysz?

dobry koks nie jest zły

309

Wysłana - 05 listopada 2005 00:07    Edytuj Cytuj
to co nikt mi nie pomoże?

dobry koks nie jest zły

muzyk

Wysłana - 05 listopada 2005 08:33    Edytuj Cytuj
Typowe cykle siłowe raczej nie dają suchej masy i odwrotnie, typowe cykle na suchą mase nie dają maksymalnej siły. Musisz więc się zdecodowac. Najlepsze sterydy rozwijające siłe są mocno androgenne.
Specjalista -

adrian134

Wysłana - 05 listopada 2005 08:37    Edytuj Cytuj
prop + wins ( najlepiej tabsy bo teraz najpewniejsze np la pharma,LL,BD)
Specjalista -

muzyk

Wysłana - 05 listopada 2005 08:46    Edytuj Cytuj
eventualnie oxandrolon
Specjalista -

asdf0r

Wysłana - 05 listopada 2005 09:16    Edytuj Cytuj
mysle ze oxa dla typa bedzie zbyt droga zeby zrobic z niej cykl
@309 z EC a lacze z omka..

Specjalista -

pakman191

Wysłana - 05 listopada 2005 10:09    Edytuj Cytuj
cykl na czysta mase + sile

1-8 prop xxxmg cdd
1-6 superka xxxmg cdd
3-8 winstrol xxxmg cdd

dawki sam sobie dobierz

on
Specjalista -

GREGOR_ian SECOND

Wysłana - 05 listopada 2005 10:11    Edytuj Cytuj
propionat + wino na 6tyg dawki indywidualne.

BORN TO WIN.
Ekspert -

miczelx Wide Pride

Wysłana - 05 listopada 2005 10:29    Edytuj Cytuj
na takim cyklu mozna sie spokojnie zalac do 10kg, jakby ktos mial ochote
wiec autorze postu dieta bedzie kluczem do budowy suchej masy!

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

cykl na siłe

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.