Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 686 razy
słowa kluczowe: cykl  mase  omka  wino  prolo 
Autor

cykl na mase.omka wino prolo

kuba_1234567

Wysłana - 25 sierpnia 2009 13:29    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

witam...to jest moj pierwszy temat w dziale... moglibyscie mi pomoc w rozpisce cyklu na mase... mam do dyspozycji po 10 szotow omki, wina i prolo... kto sie zna niech ogolnie sie wypowie na temat tego polaczenia... ewentualnie jesli sie da w podobnej cenie zrobic cykl na konkretna mase to niech zapoda rozpiske... przez ostatnie 3 miesiace mialem przerwe w treningach z powodu depresji po trenie..

ANKIETA
1. WIEK: 20
2. WAGA:80
3. WZROST:180
4. WYMIARY:
-biceps:40
-klatka:ok 110
-udo:65
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI:4 lata
6. DIETA: staram sie jesc dietetycznie ale nie licze wartosci
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:2 (pierwszy:10 omki) (drugi: 7 omki, 10 wina i 10 trenu)
8. TRENING: masa
9. CEL CYKLU: masa
10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: pol roku
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): do chudniecia
13. STAN ZDROWIA: superowy
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: do owlosienia
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 120
-martwy ciąg:180
-przysiad: brak

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 25 sierpnia 2009 13:35 
W większości przypadków polecamy:

Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł
Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

oskar117

Wysłana - 25 sierpnia 2009 13:35    Edytuj Cytuj
ułóż porządną diete
Specjalista -

jakub14500

Wysłana - 25 sierpnia 2009 13:59    Edytuj Cytuj
Jeśli przez ostatnie trzy miechy nie trenowałeś i na start chcesz teraz brać koks to głupi pomysł. Nie wykorzystasz mozliwości sprzętu... Trochę za szybko za tren się zabrałeś. Do konkretnej masy to potrzeba konkretnych treningów i konkretnej michy. Pojedź rok na czysto. Jak skończy się progres to pomyślisz o sokach...

sqrwielll

Wysłana - 25 sierpnia 2009 15:08    Edytuj Cytuj
pierwszy:10 omki) (drugi: 7 omki, 10 wina i 10 trenu

powiedz mi co to jest kur.wa 10 omki 10 wina etc ??

to znaczy że co 10 ampułek na cykl??

W drugim cyklu 7 ampułek omki ?? 10 ampek wina i trenu ??

Co to wogóle za cykl ?? Biłeś tren i wino po 3 tygodnie ??

1.ale masakra, weź człowieku rozpisz normalnie te cykle

2.ważysz 80kg a już masz za sobą 2 cykle w tym jeden z trenem ??

3.wpisz obwód talii

4.tak jak koledzy wyżej napisali. Wróć do formy i potem uderz koks. Wiem z doświadczenia że tak jest o niebo lepiej. Sam jestem na etapie wracania do formy, stery leżą w szafie i grzecznie czekają a ja kręce aeroby i piz.gam żelazo na sucho do połowy września

5. Potem możesz uderzyć tak:

1-6 metka 30mg /ed
1-10 deka 300mg /ew
1-12 omka 250 mg /e3d

lub tak

1-6 metka 30mg /ed
1-8 omka 250 mg /e3d
1-10 deka 300mg /ew
9-14 prop 100mg /e2d
9-15 wins 30mg /ed lub inj 50mg/e2d

pozdrawiam

Zmieniony przez - sqrwielll w dniu 2009-08-25 15:16:07
Znawca -

jakub14500

Wysłana - 25 sierpnia 2009 15:23    Edytuj Cytuj
sqrwielll chapaj sog'a za referat :)

sqrwielll

Wysłana - 25 sierpnia 2009 16:14    Edytuj Cytuj
bóg zapłać
Znawca -

kuba_1234567

Wysłana - 25 sierpnia 2009 18:19    Edytuj Cytuj
z tymi cyklami to bylo tak... pierwszy cykl byl jakies 1,5 roku temu i znajomy dil mi doradzil wziac na sam poczatek 10 ml omki i do tego 100 tabsow metki... zalatwial to tak ze w koncu dostalem samego omenka, to wzialem co bylo... bralem go 2 razy w tygodniu po 1 ml pozniej na odblok clomid... natomiast co do drugiego cyklu to tez podpowiedzial mi znajomy dil, wzialem na start 7 ml omki po 2 ml na tydzien, pozniej laczylem wino z trenem, wbijalem to po jednym ml trenu i wina co 3 dni, nie powiem szlo za***i...e, ale skutek uboczny trena dal o sobie znac, olewalem sobie treningi a w koncu calkiem przestalem cwiczyc i tak 3 miechy odpoczywalem a teraz chcialbym jak najszybciej wrocic do dawnej formy, a przynajmniej do niej sie zblizyc, bo w tej przerwie 8 kg poszlo sie ***a..c
teraz do was pytanie czy moglbym zrobic jakis szybki cylk zeby chociaz troche wrocilo w miare szybciej???

geryy12

Wysłana - 26 sierpnia 2009 11:23    Edytuj  Cytuj
to nie lepiej jakbyś sobie wziął jakiś krótszy cykl na początek jak już się tak uparłeś?

np meta z propem?

i tak w ogóle mam pytanie ile dawałeś za trena u siebie;>

Cyklop00

Wysłana - 26 sierpnia 2009 12:28    Edytuj Cytuj
dietanabol+15 g mono i wsio

Mojego kolegi znajomy Zbigniewa siostry rodzony brat z pod lasu powiedzial ze jako czlowiek ujde w tlumie i tego bede sie trzymal :)

Mam nowe hobby polowanie na ddżownicę meksykańską
Znawca -

kuba_1234567

Wysłana - 26 sierpnia 2009 18:32    Edytuj Cytuj
juz nie pamietam ile ja dawalem za trena, wiem ze dostalem go po hurtowej cenie bo mialem pewien uklad z moim dilem... a co do cyklu to uparlem sie bo zalezy mi na szybkim powrocie do dawnej formy...

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

cykl na mase.omka wino prolo

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.