Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Jestem w 2 tygodniu cyklu na mdrolu 2 tabsy dziennie, jem sylimaron, vitaminy olimpu, mzb, wit b6, coq10, czosnek. Problem zaczal sie 2 dni temu bardzo zle samopoczucie, zawroty glowy, uczucie sytosci, brak laknienia, ogolne wycienczenie, dreszcze. Przerwałem mdrol na te 2 dni, kupilem essentiale forte jem po 3 tabsy 3 razy dziennie i narazie mi przeszlo. Pytanie co teraz robic jesc mdrol dalej? zmniejszyc do 1 tabsy czy nie brac wcale?
miałem coś podobnego w 2 tygodniu cyklu tylko dawki 3tab dziennie jakoś się przemęczyłem i w 3 tygodniu już samo przeszło, więc jak dla mnie jedź już dalej ten swój cykl bo nie warto tracić towaru
1266059489000
ftb87
Wysłana - 13 lutego 2010 12:22
jedz dalej
1266060174000
Molu86
Wysłana - 13 lutego 2010 12:37
cisnij dalej nie badz pupa to nie taka straszna dawka
...:::Every Dream Has A Beginning:::...
Znawca -
1266061073000
scandal_19