Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 739 razy
słowa kluczowe: cykl  inny  wszystkie 
Autor

cykl inny niz wszystkie

1pytanie

Wysłana - 08 stycznia 2006 12:49    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Dziendobry
Na tym forum jestem nowy (wiec nie patrzcie na ilosc postow) ale byłem uzytkownikiem innego forum na którym mnie niestety zbanowali
pozniej uzupelnie profil poki co to
Wiek - 19
Staz - 2,5 roku
waga - 85
wzrost - 180

wymiarow nie bede podawal bo po prostu nie widze sensu
b - 4-5
w - 2
t - 2
takie cos mam zamiar wprowadzic na mecie bo wiadomo ze zwiekszona podaz bialka, nie ?
a wiec chce zrobic 100 tablet mety 2on 2off 2on... i tak do wyczerpania ( towaru nie organizmu )
tylko ze dawki mialyby byc 10 mg rano tylko
gdzies czytalem ze dzieki temu oszukujemy przysadke ktora przy wiekszej dawce blokowalaby sie
ma to byc lajtowy cykl jak widzicie.... priorytetem nie jest maksymalna masa tylko minimalizacja skutkow ubocznych i blokowania
w czasie 2 tygodniowek tylko sylimarol i witaminy
i nie wiem wlasnie czy miedzy 2 tyg nie dac cynku ????
i jeszcze jedno napewno dodam eca tylko wlasnie mam dylemat ciagnac podczas calego cyklu efke czy tylko w 2 tygodniowkach
i to by bylo na tyle

Zmieniony przez - 1pytanie w dniu 2006-01-08 12:58:00

alter ego...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 08 stycznia 2006 12:58 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Dorian Yates - Ultimate NOX PUMP

CENA: 5.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Alg

Wysłana - 08 stycznia 2006 12:58    Edytuj Cytuj
troche mylisz pojęcia w czasie dwutygodniówek ładuje sie duże ilości saa.
ze 100tabletek to robi się jeden cykl np:
1-4 20mg ed.

Specjalista -

1pytanie

Wysłana - 08 stycznia 2006 13:05    Edytuj Cytuj
a mimo wszystko chcialbym sprobowac
powiedz cos na temat efki jeszcze

alter ego...

Alg

Wysłana - 08 stycznia 2006 13:07    Edytuj Cytuj
w wieku 19 lat rzeżbe robi się dietą i treningiem a nie efką
Użyj wyszukiwarki jest tam sporo o efce.

Specjalista -

1pytanie

Wysłana - 08 stycznia 2006 13:14    Edytuj Cytuj
wiem wiem
ale chodzi mi o ten konkretny przypadek
cynk w przerwach i eca caly czas czy tylko w przerwach i to nie bedzie wyciecie tylko po prostu zmniejszenie fatu
czytaj dokladnie nie pisalem ze chce robic jakas wycinke konkretna

alter ego...

Grande

Wysłana - 08 stycznia 2006 13:20    Edytuj Cytuj
Powiem szczerze ze nie słuszełem o takim cyklu zeby ktos tak stosował saa wiem napewno jedno ze masy nie osiągniesz ale nie o to Ci chodzi wiec mozesz spróbowac 100mg dziennie to jest niewile wiec i skutki uboczne beda znikome
Specjalista -

Grande

Wysłana - 08 stycznia 2006 13:22    Edytuj Cytuj
Pomyliłem miało byc 10mg a nie 100mg prostuje to bo zaraz ktoś sie doczepi
Specjalista -

1pytanie

Wysłana - 08 stycznia 2006 13:25    Edytuj Cytuj
daleko nie musialem szukac
http://www.sfd.pl/temat241489/

cykl taki sam jakby nie spojrzec

alter ego...

1pytanie

Wysłana - 08 stycznia 2006 16:32    Edytuj Cytuj
podbijam bo tego co chcialem nikt mi jeszcze nie powiedzial

alter ego...

ama_tor

Wysłana - 08 stycznia 2006 22:54    Edytuj Cytuj
podlaczam sie do pytania bo tez chcialem zrobic cykl na mecie i efce tylko bez 2 tygodniowek a normalnie. A jak byscie polecali noramlnie zrobic podobny cykl na dawkach 10-15 mg tylko ze bez 2 tyg

Czuwa nad Tobą Bóg
Nie wszyscy Cie w dupe kopną
są ludzie bez nóg

KasaChoryh

Wysłana - 09 stycznia 2006 11:10    Edytuj Cytuj
Prosta sprawa dajesz 10-15 mg przez 4-6 tygodni.
Z efedryną startujesz w zależności od celu.
Jak lekka poprawa jakości mieśnia to dajesz ostatnie 2 tygodnie na mecie, dawki w zależności czy wcześniej miałeś doczynienia z efą.

Do Autora.
Białka 4-5g na 10mg mety to---->
MP w open daje 4g białka na insie i hgh a Ty do takiego stafu dajesz takie kosmiczne dawki

"..o tutaj jest fulu wypas na witamince widac ze jestes bo pucuchy jak u chomika
normalnie powiedz ziomek co,wstrzykiwales zeby tak na rylku fajnie opuchnonc wodom
to se takie rozpiszemy podobne bo to od razu budzi respekt na dzielnicy jak z
rentencjom na mordzie sie,kolesie bujajom od razu widac ze konkret ekipa..." by bamber16
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

cykl inny niz wszystkie

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.