Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
1-8 200 mg tyg. deca grecka 1-9 250 mg tyg. test iran od 1 strzału arimidex 0,5 tab hcg przygotowane w pogotowiu odblok 11-14tyg. clomid
dodatki w trakcie cyklu Essentiale Forte 3x2caps. Vit. B6 3x1 tabl. zincas 2x2 tabl. Vit.E 400mg ED Koenzym Q10 60mg ED Vit.C 1g ED i oczywiście dieta 7 posiłków dziennie 290 białka 3,43 na kg 400 węgli 4,77 na kg 79,5 tłusz 0,95 na kg
czy moge od 6 tygodnia dorzucić do końca cyklu winstrol??
1.WIEK:34 2.WAGA:83 3.WZROST:183 4.WYMIARY: BICEPS: 41 KLATA: 115 UDO: 60 TALIA:86 5.STAZ NA SILOWNI: 2 lata 6.DIETA BIALKO:3,43 na kg WEGLOWDANY:4,77 na kg TLUSZCZ: 0,95 na kg 7.ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: winstrol 8 tyg 8.TRENING:na mase 9.CEL CYKLU:sucha masa mięśniowa 10.ODSTEP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: 6 m-cy 11.POZIOM BF% 12.TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY): szczupły 13.STAN ZDROWIA: dobry 14.SKLONNOSC DO LYSIENIA LUB POROSTU OWLOSIENIA:owłosiony 15.WYNIKI SILOWE 16.PPM podstawowa przemiana materii: klata : 110 martwy ciag : przysiad :100
Znawca -
1211014530000
GYMwork
Wysłana - 17 maja 2008 11:02
pzresadzasz z michą licząc że masz 10%bf to wychodzi 77 kg na które powinieneś rozłożyć składniki
wychodzi 220g białka reszty i tak pewnie nie wykorzystasz węgli masz tyle żę Cie zaleje moment
czyli mam zmniejszyć węgle i białka a zwiększyć tłuszcz? oczywiście musze mieć dodatni bilans kaloryczny?dokładnie 700 kcal na plusie
Znawca -
1211015169000
msciciel00
Wysłana - 17 maja 2008 11:07
Może nie jestem specjalistom ale po co ari przy 250mg testa tygodniowo? Przez ari nie poczujesz tego testa
Pomogłem? Daj SOGa
Znawca -
1211015270000
GYMwork
Wysłana - 17 maja 2008 11:09
nie no nie twierdze że poobcinać musisz wszytko, ale 4g białka nie wykorzystasz na bank szkoda nerek, no i kasy mniej białka daj jeśli jesteś typowym ekto to węgli nie musisz miec mniej tłuszczy też
ja tam wole być zabezpieczony.Jak juz go mam to wole go uzywać i przede wszystkim nie chce sie zalać wodą
Znawca -
1211015411000
msciciel00
Wysłana - 17 maja 2008 11:13
Ari stosuje się przy dużych dawk testa a nie minimalnych. Nie przesadzaj z węglami to cię nie zaleje. Ja ładuję 1g testa tyg i mnie jakoś nie zalewa. Jak przy takiej dawce testa dasz ari to nie zobaczysz wogóle efektów