Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 242 razy ¬

Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Doping
cykl.cel masa 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: cykl cel masa
Autor "cykl.cel masa"   

rewq29
 Wysłana - 6 luty 2010 18:05        | zgłoś naruszenie regulaminu

witam panowie od marca planowałem zacząc cykl 100mety EAP 20mg ed i 75mg propa e2d przez 10 tygodni,ale tak własnie sie zastanawiam czy nie zrobic wczesniej redukcji gdyż obwód talii umnie to az...95cm!!!

jak wy byscie radzili zrobic pociągnac mase czy najpierw sie z redukowac i osiagnac bf na poziomie 15% a potem cyklon???

Waga : 90

Wzrost : 178

Obwód klatki : 116

Obwód ramienia : 41

Obwód talii : 95

Obwód uda : 65

Obwód łydki : 44

Staż na siłowni : 3 lata

Ilość spożywanego białka : 3g

Ilość spożywanych węglowodanów : 5-5,5g

Ilość spożywanych tłuszczów : 1,8g

Opis przebytych cykli sterydowych : 1. metanabol enan 1-5 15mg

Trening : 3 razy w tygodniu

Cel cyklu : masa dobrej jakosci

Odstęp czasowy od ostatniego cyklu : oj jak w marcu bym mial zaczynac to 7 miechów

Poziom BF% : spory ok 20-22%

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy) : ciezko przytyć

Stan zdrowia : genialny

Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia : brak

PPM podstawowa przemiana materii : ---

Wyciskanie leżąc (MAX) : 125kg

Martwy ciąg (MAX) : nie robie na raz seria 150kgx8

Przysiad (MAX) : ---

przyznaj SOG'a

odzywa18
 Wysłana - 6 luty 2010 18:07      [zgłoszenie]

ja bym redukowal, wrzucil propa + wino, dodal aeroby odpowiednio ustawil diete i bylo by git

jedz i rośnij....

przyznaj SOG'a specjaliście

rewq29
 Wysłana - 6 luty 2010 20:13      [zgłoszenie]

fajnie ale moze odpowie ktos jeszcze

przyznaj SOG'a

iizziikk
 Wysłana - 6 luty 2010 20:21      [zgłoszenie]

prop solo 100mg e2d przez 8 tyg + aeroby + dieta (redukcyjna) i fat poleci i zyskasz duzy + na sylwetce

"... Nie ważne czy dobrze, ważne że z efektem..."

guma75
 Wysłana - 7 luty 2010 19:55      [zgłoszenie]

prop solo 100mg e2d przez 8 tyg + aeroby + dieta (redukcyjna) i fat poleci i zyskasz duzy + na sylwetce .ale tu jaja pisza ci ZNAWCY TEMATU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jesli redukcja to po hu.. dla kogos kto ma 22% fb testosteron?????????????????????
rewq29 subitramina 15mg ed napewno pomoze i pozniej saa.nie napisales ilu kg smalcu chcesz sie pozbyc.

przyznaj SOG'a

Adriandna
 Wysłana - 7 luty 2010 20:16      [zgłoszenie]

guma75 bez urazy, ale nie wymądrzaj się.
Prawie nic nie wiesz o gościu, a rozpisujesz mu sibutramine???
Jest dużo dobrych spalaczy, które nie robą takich sajdów
+ j/w - aeroby + dieta na redukcje,
potem odpali propa (propa + wino) i będzie git.

Jestem tym, kim jestem. Dzięki "nim" jestem człowiekiem .

przyznaj SOG'a

iizziikk
 Wysłana - 7 luty 2010 20:27      [zgłoszenie]

lek anorektyczny rozpisujesz no nieźle
guma nic o tobie nie wiem, podaj jakies argumenty dlaczego nie testosteron ?

wogole zalozyciel tematu nie napisal ze chce redukowac wiec po co mu polecasz subitramine ?
czytanie ze zrozumieniem

Zmieniony przez - iizziikk w dniu 2010-02-07 20:29:54

Aras84
 Wysłana - 7 luty 2010 22:09      [zgłoszenie]

guma geniuszu chociażby jako antykatabolik
na pewno lepiej niż ten syf który polecasz, który równo tnie mięcho i fat a ludzie po nim nie kończą zbyt fajnie

Trening czyni mistrza...a chemia czyni cuda/OFF

przyznaj SOG'a ekspertowi

guma75
 Wysłana - 8 luty 2010 20:37      [zgłoszenie]

ak wy byscie radzili zrobic pociągnac mase czy najpierw sie z redukowac i osiagnac bf na poziomie 15% a potem cyklon??? iizziikk,czy nie ma mowy o zredukowaniu?
guma geniuszu chociażby jako antykatabolik
na pewno lepiej niż ten syf który polecasz, który równo tnie mięcho i fat a ludzie po nim nie kończą zbyt fajnie Aras84,czy Twoim zdaniem dla kogos kto posiada fat na poziomie FB 22% propek to odpowiedni antykatabolik?

przyznaj SOG'a

pioter1991
 Wysłana - 8 luty 2010 20:53      [zgłoszenie]

Według mnie prop+wino na 9tyg,dieta low carb i areoby....ja osobiscie katuje brzuch i nie mam problemu z sadłem...guma nie pekaj...i tak nie masz racji

leight weight baby...

przyznaj SOG'a

iizziikk
 Wysłana - 8 luty 2010 21:02       [zgłoszenie]

rewq nie prosi o cykl na redukcje, ale na mase
w 1 poscie napisalem mu co ma zrobic i co dodac zeby uzyskac + na sylwetce

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

cykl.cel masa

<< Cykl / Złożony cykl-podwojne uderzenie:) >>

Podobne: Pierwszy cykl (metanabol) - względnie zdrowo i rozsądnie | Rezultaty cykli | UKŁADAMY CYKLE | Super Cykl ! | *** PIERWSZY CYKL TYLKO TU ALBO BAN !!! *** | TEST Masa -Center88 start str 7

Warto przeczytać: proces palenia tluszczu | michail wideo | michail film | durobolin | trening niepelnosprawnych | fedor emelianenko vs mirko crocop | treck whey | fedor vs crocop | odzywianie a act | odzywianie act | cwiczenia na dolne partie miesni | margaryna czy maslo | zestaw cwiczen wzmacniajacych sile | venom klucie | big live | dieta jajka | dyma burn pot | dyma burn zapach | skoki narciarskie 2010

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL