Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
tak wiec chcialbym sie zapytac jaki cykl moglby byc stosowny w moim przypadku i zeby mi dal jakies widoczne rezultaty..mianowiecie jak do tej pory wzialem juz sporo sterydow jak na moj wiek w przeciagu 2 lat wzialem okolo 500szt mietka,20ml testanatu,20ml propionatu,polski prolongat 10 strzalow,100 tabletek winka i to chyba na wszystko a ostatni cykl skonczylem 1,5 miesiaca temu moje pytanie ile mam odczekac do nastepnego cyklu aby widocznie byly rezultaty i czy cykl skaldajacy sie z 20 ampulek silabolinu i 20 strzalow propionatu bylby dobry w moim przypadku??za odpowiedzi z gory dzieki:)
"życie jest zbyt krótkie aby być malym" tekst jednego z forum:'Ponadto byłem dość chudy dlatego jadłem codziennie 2 łyżki mleka w proszku.'
Ile Ci weszło do tej pory?!?! - sam sobie odpowiedz na twoje pytanie!!!
ps. wg mnie w twoim przypadku minimalna przerwa to 0,5roku!!!!!!!!
pozdrawiam...
Zmieniony przez - haker w dniu 2003-10-02 16:52:48
pozdrawiam...
Znawca -
1065106285000
Casusbelli
Wysłana - 02 października 2003 17:36
Hapy napisz prosze jedno: czy nie wiesz o skutkach ubocznych, czy po prostu kladziesz na to i masz w dupie zdrowie.. Tak pytam z ciekawosci... co cie motywowalo do takiej ostrej szprycy w takim wieku ?
BETONY: #1 "W moim wieku duzo osob bierze koksy i nie metki tylko Omadreny vinstrole i inne. Kolega np. w wieku 15 lat juz bral ruska metke i nic mu do dzis nie jest....a juz mial chyba 3 cykle po 100tabl. Ale ja wole uwazac." #2 " Mam 15 lat i ćwicze już od roku i chce kupić sobie jakiś koks tylko nie ktory wybrac. Czy meta jest dobra?"
1065108983000
Hapy17
Wysłana - 02 października 2003 17:50
co mnie mowtywowalo??dobre pytanie moze naprzyklad to ze chcialem uprawiac ten sport wyczynowo i startowac w zawodach jednak w moim miescie nie ma sekcji i raczej indywidualnie sobie nie poradze..ale napewno biore i bede bral dla lepszego wygladu i samopoczucia..bo nie powiem teraz bez koksu czuje sie srednio a motywacji to nie mam prawie zadnych..
"życie jest zbyt krótkie aby być malym" tekst jednego z forum:'Ponadto byłem dość chudy dlatego jadłem codziennie 2 łyżki mleka w proszku.'
1065109849000
MANIAC GYM ZASŁUŻONY
Wysłana - 02 października 2003 18:58
Po co Ci w październiku takie połaczenie?
*********************** Doradca w dziale doping ***********************
Ekspert -
1065113884000
SFD
Wysłana - 02 października 2003 19:19
to lepiej se znajdz motywacje bo daje ona duzo wiecej niz kox
pozdrawiam
.
1065115174000
Hapy17
Wysłana - 03 października 2003 06:54
w sumie to nigdy nie bralem deci ani tym podobnych srodkow wiec warto sprobowac..
1065156872000
Kondiash
Wysłana - 03 października 2003 06:57
Taki cykl(siłabolin+propinat) lepiej zostaw do wiosny, jest to typowy cykl na rzeźbe. Jesienią robi się raczej cykle na mase.
siema ej nikt sie nie interesuje tym ile on ma lat *** kurde ma dopiero 17 lat a juz tyle zjadl niezly z ciebie koles kamikadze serio pozdrawiam
zyc szybko umierac mlodo
1065174556000
Martin-16
Wysłana - 03 października 2003 15:47
Saa daj sobie spokoj tez kiedys mowilem o tym ale nikt mnei nei sluchal... wiec daj sobie spokoj bo zobaczysz ze dostaneisz tylko o *********** l a nikt i tak mu nci nei powie....
-=NPC CreW=- FoReVeR
"hardcore bodybuilding in gym on anabolic steroids"
1065188852000
Hapy17
Wysłana - 03 października 2003 16:05
kondiash w sumie masz racje bo na tym pojdzie mi sila i rzezba ale przy odpowiedniej diecie moze zrobie na tym solidniejsza mase bo nie chce sie kolejny raz zalewac sie woda ale nie mam takich wielkich tendecji do magazynowania tej wody i ryj mi nie puchnie tylko mi idze raczej suchy miesien nawet po tesciu i mecie ale teraz wole wziasc cos zdrowszego i co da mi dobry miesien niz tylko mase bo nie chodzi mi o to zeby wygladac jak jeden ulany klocek:)tylko dobic tak do 85 kilo na rzezbie..