Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

cwiczenie na drązku...przy a6w ?

berbeto

Wysłana - 20 sierpnia 2005 12:37    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Ciacham sobie a6w jednoczesnie chciałbym pocwiczyc na drązku miesnie barków, klaty i pleców...z tego co sie doczytalem cwiczenia na drązku to umożliwiaja, jako ze nie mam czasu na silownie chciałbym przy a6w codziennie robic kilka seri na drązku (jednoczesni po kazdej seri a6w pompuje po 25 pompek) Jakie cwiczenia na drązku wpływaja na rozrost klaty jakie na bary i na plecy, szeroki uchwyt wąski, podciąganie za głowe...doradzcie jak co i ile ciczyc na drązku...dzieki ;)

Nic mi w zyciu nie wychodzi tak jak włosy...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 sierpnia 2005 12:43 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Olimp - Baton Matrix Pro 32

CENA: 7.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

greku_806 moto.ifd

Wysłana - 20 sierpnia 2005 12:43    Edytuj Cytuj
proponuje Ci najpierw zrobic a6w odpoczac chwile i dopiero zabrac sie za pompki i inne cwiczenia. A cwiczenia na dane partie miesniowe masz w atlasie

[http://www.pajacyk.pl] - Kliknij.

www.fmoto.pl Forum motoryzacyjne, zapraszam!
Znawca -

Dj Tycu

Wysłana - 24 sierpnia 2005 11:17    Edytuj Cytuj
człowieku klate na drązku-----zastanow sie i poczytaj troche.......na drązku to bice,plecy i tył barków zrobisz ---nic poza tym......

JaZdA)

berbeto

Wysłana - 24 sierpnia 2005 16:37    Edytuj Cytuj
Fakt przyznaje sie nie znam sie na tym co na co działa dokladnie...ale zawsze wydawało mi sie ze przy podciąganiu "nachwytem" (tak to sie chyba nazywa) pracuje tez klata moze, nie pompuje sie jej jak przy wyciskaniu (oczywiste) ale nie powiesz mi ze nie pracuje wogóle...popraw mnie jak sie myle...pozdro ;)

Nic mi w zyciu nie wychodzi tak jak włosy...

Andrzey

Wysłana - 25 sierpnia 2005 09:47    Edytuj Cytuj
Przy podciaganiu, miesnie klatki działaja jako miesnie stabilizacyjne, innymi słowy grają "drugie skrzypce" Nic wiecej

sra ta ta ta ta...
Specjalista -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

cwiczenie na drązku...przy a6w ?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.