Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Autor

cwiczenia na plecy z hantlami i ze sztanga

qba1991

Wysłana - 11 lipca 2007 19:37    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Mam problem nieznam zbyt wielu cwiczen które mógł bym wykonywac w domu bez sekuracji na grzbiet, dodam ze mam do dyspozycji sztange (10 kg) dwie pary hantli i okolo 60 kg talerzy. prosze o pomoc w ulozeniu treningu na grzbiet

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 11 lipca 2007 19:47 
W większości przypadków polecamy:

Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł
SFD - SFD Shaker

CENA: 8.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 109.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

PHaSeR

Wysłana - 11 lipca 2007 19:47    Edytuj Cytuj
www.kulturystyka.pl/atlas

na dole

Hard work has a reward. More hard work.

qba1991

Wysłana - 11 lipca 2007 19:56    Edytuj Cytuj
niestety znam wszystkie cwiczenia na plecy z tej strony chodzi mi o rzadsze cwiczenia takie ktoore dadza moim miesniom dodatkowe bodzce do rozrostu ale dzieki

bjs12

Wysłana - 11 lipca 2007 20:07    Edytuj Cytuj
To właśnie te ćwiczenia dają najlepsze bodźce
stosuj przemiennie sztangielki i sztangę, podchwyt i nachwyt, różne szerokości chwytu

kziel1

Wysłana - 11 lipca 2007 22:58    Edytuj Cytuj
grzbiet caly zrobisz bez asekuracji. jedynie dzieńdobry przy wiekszych ciezarach lepiej jest robic z kims z tylu

qba1991

Wysłana - 12 lipca 2007 11:18    Edytuj Cytuj
te cwiczenia rzeczywiscie sa bardzodobre ale juz mi sie poprostu znudzily niestety niemam dostepu do drazka ani wyciagu(zrobie sobie za niedlugo) myslalem ze moze ktos na forum zna jeszcze jakies inne cwiczenia takie mniej znane chetnie bym przetestowal na sobie co myslicie o cwiczeniu : unoszenie ramion w tyl w opadzie tulowia??

kziel1

Wysłana - 12 lipca 2007 13:02    Edytuj Cytuj
- przenoszenie sztangi/sztangielki
- wioslowanie podchwytem
- wioslowanie polsztanga
- martwy ciag podchwytem (tez tak mozna )
- wioslowanie do klatki (lokcie na zewnatrz, odwrotnosc wyciskania) - na czworoboczne
- shrugsy ze sztanga/sztangielkami z tylu
- wioslowanie sztangielka lokciem na zewnatrz (trzeba miec zmeczone plecy, zeby tak mocno na tyl barkow nie weszlo)

generalnie to pokombinuj z roznymi sposobami treningu. przeplatanie, superserie i inne rzeczy

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

cwiczenia na plecy z hantlami i ze sztanga

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.