co kupic z tych wymienionych ? i ile musial bym kupic opakowan np thermo speed? czy lepiej walnac z gubszej rury i kupic thermal pro?? przy minimalnej starcie miesa dobrego ....wiec czy thermal pro bedzie odpowiedni czy za mocny i przy stosowaniu tego suplementu to duzo sie traci miesa w porównaniu z innymi spalaczami? o aerobach , aminkach, diecie , bilansie kalorycznym wiem wiec prosze odp na moje tylko pytania ew zaproponowac jakis inny spalacz. Pozdrawiam
Jest jedna rzecz dla której warto żyć i nie jest to hip-hop
1147427452000
Pig Killer
Wysłana - 12 maja 2006 11:52
zalezy od poziomu fetu z thermalem to pytanie do dzialu doping efka dobra na spalanie lecz inne spalacze jak np thermo speed czy scorch tez ladnie kopia jesli wszystko jest dobrze ulozone bo wiadomo ze suple to tylko maly ulamek ukladanki
Top Dog
If you wanna job done right you must do it yourself
Znawca -
1147427535000
MDRAGON
Wysłana - 12 maja 2006 11:54
Thermal pro to dość mocny środek, wiele osób nie może go brać ale napewno czytałeś o nim Ts-e jest w porównana do thermala słabsze ale bezpieczniejsze.
Oba produkty testowałem i oba są dobre.
W przypadku thermala 1 op Ci wystarczy, ts-e 2-4 op zależy ile chcesz spalić licz dzienną dawke 6-9 caps.
Bez konsultacji z lekarzem i upewnieniu się czy możesz jeść thermal - nie polecam go. Pozdr
trening -> ból -> rozwój
Specjalista -
1147427683000
WaSaBi
Wysłana - 12 maja 2006 12:15
thermal - jest guuuuut (jesli nie masz problemow z sercem) tse - nie bralem ale ma ciekawy sklad, tylko cos bym jeszcze do tego dorzucil np johimbine albo efke(co do dodatkow - j/w) mozesz sie pozastanawiac jeszcze nad dymetadrine, masz test w dziale z testami, z tym ja akurat zle reagowalem na ten srodek (j/w)
two bags of grass, seventy-five pellets of mescaline, five sheets of high-powered blotter acid, a salt shaker half-full of cocaine and a whole galaxy of multicolored uppers, downers, screamers, laughers.... A quart of tequila, a quart of rum, a case of beer, a pint of raw ether and two dozen amyls... The tendency is to push as far as you can І ℓ☺√℮ ² p∂яty
1147428917000
losvato
Wysłana - 12 maja 2006 12:17
no wlasnie jest duzy problem z tkanka tluszczową mam w pasie strasznie duzo prawie 100cm wec jest tragicznie waze 86kg na 181cm wzrostu....i ile musial bym kupic opakowan thermo speed? (bo widze ze wszyscy polecaja to wiec moze sie na to zdecyduje) .....ale moze wziasc thermal pro bo tej tkanki tluszczowej jest naprawde sporo ?? (jezeli bym bral to w normie bez przekraczania dawek )
Taedium vitae
I Can Sleep When I'Dead
1147429020000
Pig Killer
Wysłana - 12 maja 2006 12:22
ja bym zrobil tak wpierw zapodal naprawde konretna diete +plan treningowy - poszukaj w odzywianiu i treningu i na poczatek wzial thermo speeda extreme zwiekszal sukcesywnie dawki az do jakis 6-7 kaps na dobe i zobaczyl jak kopie jesli nie bedzie widocznych rezultatow to wtedy mozna pomyslec o thermalu
Top Dog
Znawca -
1147429340000
WaSaBi
Wysłana - 12 maja 2006 12:22
jak masz duzo %bf, wez tse do tego dobra dieta + trening silowy i aerobowy -> bedzie nice wystarczylaby nawet sama kofeina schody sie zaczna dopiero pozniej
two bags of grass, seventy-five pellets of mescaline, five sheets of high-powered blotter acid, a salt shaker half-full of cocaine and a whole galaxy of multicolored uppers, downers, screamers, laughers.... A quart of tequila, a quart of rum, a case of beer, a pint of raw ether and two dozen amyls... The tendency is to push as far as you can І ℓ☺√℮ ² p∂яty
1147429350000
losvato
Wysłana - 12 maja 2006 12:51
ok czyli ile musze kupic opakowan thermo speed ? jezeli chce stracic 12cm w pasie :P jak 4 opakowania to odpada stanowczo TSE za duzy koszt
Taedium vitae
I Can Sleep When I'Dead
1147431082000
Pig Killer
Wysłana - 12 maja 2006 12:56
2-3 na poczatek w sumie mozesz kupic jedno i zbierac kase i jak sie skonczy to kupic drugie itd. niestety nic nie jest za darmo :-/ ale dla pozbycia sie tych 12 cm w pasie warto imo
Top Dog
Znawca -
1147431396000
MDRAGON
Wysłana - 12 maja 2006 16:52
Przy takim poziomie bf waga poleci nawet bez spalacza wiec thermal odradzam.
Zakup 3-4 op ts-e i stopniowo dojdź do dawki 6-9 caps waga poleci