Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
za dużo to w googlach nie znalazłem na temat tego propa ! niektórzy mówią że to vet ale mnie bardziej interesuje jak dużo estrogenu jest w tym soku bo czytałem opinie że przy produkcji estrogen nie jest zbijany ? czy ktoś to stosował jakie efekty i jak z gino ?
Nawet najlepszy koks nie zastąpi dobrej genetyki
1269035724000
Gumbas79
Wysłana - 19 marca 2010 23:40
no co tam panowie nikt nie bił tego propa ?
1269038414000
Gumbas79
Wysłana - 23 marca 2010 15:15
odświeżam! za 2 tygodnie zaczynam cykl tren (finabolon 100)z propem i zastanawiam się właśnie nad tym propionatem ???
będę wdzięczny za wszystkie opinie !
1269353708000
inkognitoo
Wysłana - 23 marca 2010 15:16
a nie masz jakiegoś innego propa ?
my tą moc mamy w sobie, mamy w sobie ogień
1269353816000
Gumbas79
Wysłana - 23 marca 2010 15:38
niby mam ale niestety tylko undery a dil najbardziej zachwalał ten fine też mam z tego synovexu i chłopaki ją chwalą ale nie wiem jak z propem ?