Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 12620 razy
Ankieta
zawsze
1,89% (3)
czesto
8,81% (14)
okazyjnie
55,97% (89)
zadko
6,29% (10)
staram sie nie
11,32% (18)
nigdy
3,14% (5)
wole na go
12,58% (20)
Autor

co sądzicie o garniturach?

mat6000

Wysłana - 04 stycznia 2005 20:12    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Cze! Co sądzicie o garniturach? Ewentualnie, jakie według was są trendy Cze lubicie w nich chodzić?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 stycznia 2005 21:55 
W większości przypadków polecamy:

Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
Syntrax - Matrix 5.0

CENA: 185.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Lipaa

Wysłana - 04 stycznia 2005 21:55    Edytuj Cytuj
ja osobiscie nie za bardzo

MAXPROTEIN

Wysłana - 05 stycznia 2005 01:14    Edytuj Cytuj
no właśnie jakie garnitury są teraz modne??????

Z dnia na dzień coraz większy!!!

_Albert_

Wysłana - 07 stycznia 2005 06:45    Edytuj Cytuj
Co jest modne.. zalezy na jaka okazje. Na pewno jesli chodzi o cos w miare uniwersalnego to unikac garniturow trzyczesciowych ( z kamizelka ) ktore niestety sa wciaz widywane.. lepiej klasycznie, ladna marynarka z niewielkimi klapami( najlepiej na 3-4 guziki ), spodenki w kant, krawat dobrany do calosci ( zadnych ohydnych granatowych koszul z zoltym krawatem ). Na wieczor garniak czarny, w ciagu dnia szary (mozna jasnoszara koszule do niego), skarpeta dluga ( obowiazkowo czarna ) coby wlochata lyda nie wystawala, but wyglansowac i mozna juz szyku zadawac.
Co do garniturow, to ja niestety pracuje w takowym jako stroju sluzbowym wiec slia rzeczy musze je lubic

Pozdrawiam,
ALBERT

Devotion

Wysłana - 07 stycznia 2005 13:49    Edytuj Cytuj
Aktualnie modne są garnitury z grubego sztruksu. Kolorzstzcynie brąz i carny/ciemny granat. Na oficjalne spotkania lepiej jednak wybrać standardowy garnitur.
Osobiście podobają mi się propozycje Vistuli (www.vistula.pl).

mat6000

Wysłana - 07 stycznia 2005 16:16    Edytuj Cytuj
czemu niepodobaja ci sie garniaki z kamizelka

_Albert_

Wysłana - 07 stycznia 2005 21:32    Edytuj  Cytuj
Gdyz u nas ludzie je nosza na kazda pore dnia i kazda okazje, a kamizelki nosi sie tylko wieczorowo.. no i jakos dziadowato to wyglada. Temat jest o tym co w miare modne, a uwiez mi, kamizelka w ciagu dnia nie wyglada ani modnie ani nawet nowoczesnie..

Pozdrawiam,
ALBERT

raper999

Wysłana - 14 stycznia 2005 22:04    Edytuj Cytuj
Mnie bardzo podobaja sie garnitury trzy czesciowe w kolorze grafitu. Fajne sa rowniez garnitury w paski:P. Jezeli chodzi o koszule i krawat to najlepiej spytaj sie pani sprzedawczyni, ktore beda pasowac do Twojego garniaka. Wazne jest aby spodnie byly dosc dlugie, powinny siegac podeszw Twojego buta (wiesz zeby nikt nie pomyslal ze masz na chacie wode po kostki :P) Buty wygodne, najlepiej zeby byly przed impreza wyprobowane. Kiedy zegniesz reke do klatki piersiowej rekaw twojej marynarki powinien Ci siegac do przeguba reki.

Trzeba zawsze patrzec z tej dobrej strony:D Cisnij soga:D

sQzi

Wysłana - 18 stycznia 2005 17:47    Edytuj Cytuj
garnitury sa za***iste!!!zalezy jeszcze jakie ale jak masz dobry garnitur to laski sikają jeśli o to biega

Do byka nie podchodź od przodu do konia nie podchodź od tyłu a do idioty nie podchodź wogóle...

Karollinka

Wysłana - 25 stycznia 2005 14:44    Edytuj Cytuj
SQzi ma racje. ja uwielbiam facetow w garniturach!!

Mam najlepszego trenera na świecie!

Najważniejsze w życiu jest to, by nawet w pocie i łzach umieć pokonać własne słabosci i lęk przed nieznanym

sQzi

Wysłana - 25 stycznia 2005 22:42    Edytuj Cytuj
sQzi ma racje bo sie o tym przekonal:)
poza tym ja lubie ubierac sie w garnitur niekoniecznie z okazji jakiejs

Do byka nie podchodź od przodu do konia nie podchodź od tyłu a do idioty nie podchodź wogóle...

Odpowiedzi jest na 6 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

co sądzicie o garniturach?

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.