Co robic aby stac sie dorbrym pilkarzem?wyczerpujace wypowiedzi nagrodze , chodzi mi glownie o jakies treningi na technike, zwody , taktyka ,strzały, podania itp. itd pozdro
bartecx mylisz sieprzeciętniak może dogonić tego utalentowanego a nawet przegonić jeśli będzie dużo trenował i będzie cały czas dążył do celu,ale napewno będzie mu ciężej.
www.trenuj.com - TRENING PIŁKARSKI !
Znawca -
1114340487000
bartecx
Wysłana - 24 kwietnia 2005 18:37
trening to nie wszystko, a wszystko bez treningu to ch**
osu!
1114360621000
PsG17
Wysłana - 24 kwietnia 2005 20:28
MICHALINHO ------- nie pisze tylko JEST NAPISANE 88-0
a tak dla ciebie to coca-cola (pepsi itd.)frytki, pizza, hot-dog, hamburger itp, chipsy , batony top raczej powinienes sobie odpuscic !! ja top wszystko jem :D bo nie wierze w takie rzeczy :D pozdro dla kumatych
trpotwierdzam trening czyni mistrza ale zeby byc napewno dobrym pilkarzem trzeba jedno zdecydowac w mlodowsci : albo gram i poswiecam temu wiecej czasu niz trening na ktory oczywiscie trenuje full na 100% albo ucze sie pilki nie pogodzisz ze szkola niee ma szans jesli oczywiscie myslimy tu o godnej przyszlosci swiatowej pilki takie jest moje zdanie sam sie przekonalem
1115086190000
enwu
Wysłana - 03 maja 2005 07:20
Zdobycie "papierow na granie" nie jest taka latwą sprawą ... :) .. Tak przy okazji kto jest tworca tego powiedzenia przyjetego w swiatku kibicow sportu .. ?? A "bramki są dwie" ?? Ktoz to wypowiedzial ?? :) .. Dla ułatwienia "papiery" wymyslil czlowiek ktory szczekal na nieprzychylnych dziennikarzy podczas przelotu samolotem na jeden z meczy reprezentacji Polski i za to zostal czasowo zdyskwalifikowany ...
Tylko idioci i geniusze maja prawo do rozumienia dowcipow ...