Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 24153 razy
słowa kluczowe:
Autor

co po awf ?

keicam666

Wysłana - 22 sierpnia 2006 15:26    Edytuj Cytuj
Karolinka ja też jestem na TIRze:D
Na jakim AWFie studiujesz??:D

girjewik

Wysłana - 22 sierpnia 2006 15:46    Edytuj Cytuj
tak sie wlasnie zastanawiam:
dlaczego nikt nie chce byc nauczycielem wf-u?
pensja stala, nie trzeba pracowac 40 godzin, 2 miesiace wakacji,
a mozliwosci dorobienia do pensji nieograniczone

trener na silowni chyba tak duzo nie zarabia, praca niepewna, godziny weekendowo-wieczorne, rozklad dnia zmienny, itd.

jestem pare lat starszy niz przecietny czlowiek na tym forum i powiem, ze praca nauczyciela wf-u jest duzo przyjemniejsza niz siedzenie 8 godzin dziennie przed komputerem, albo zbijanie bakow na silowni przez 40h w tygodniu

instruktor snowboardu, tenisa, czy nart to prace sezonowe, mozna je laczyc z zawodem nauczyciela (i przerwami semestralnymi)
jak ci naprawde dobrze idzie to prosze bardzo, zakladaj swoj biznes, jak juz wiesz o co chodzi w tym interesie

pieniadze zawsze mozna dorobic przez 2 miesiace w Londynie, czy innym Chicago
a statystycznie i tak pewnie wyjdzie, ze pracujesz mniej godzinowo niz przecietny Polak

ech, zeby tak znowu miec 18 lat i isc na AWF, a nie politechnike...

mckan1

Wysłana - 22 sierpnia 2006 19:01    Edytuj Cytuj
ja wlasnie jestem po awf'ie i wizja nauczyciela pod koniec studiow jakos mnie zniechecala, ale jak sie zastanowilem to wlasnie ilosc godzin, wakacje, ferie itp naprawde przemawiaja za tym zawodem pensja moglaby byc wieksza, ale zawsze gdzies mozna dorobic. oprocz specjalnosci nauczycielskiej zrobilem instruktora cwiczen silowych jakby co, no i dalej jestem czynnym lekkoatleta. narazie czekam na decyzje dyrekcji o przyjeciu do zkoly, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Jeżeli bez medalu jesteś nikim, to z medalem też będziesz nikim.

Karollinka

Wysłana - 23 sierpnia 2006 11:14    Edytuj Cytuj
Keicam ja jestem na AWF Warszawa, TiR zaczynam teraz od 2 pazdziernika

Mam najlepszego trenera na świecie!

Najważniejsze w życiu jest to, by nawet w pocie i łzach umieć pokonać własne słabosci i lęk przed nieznanym

keicam666

Wysłana - 23 sierpnia 2006 16:24    Edytuj Cytuj
Ja na AWF KRaków tez na TIR i też atakuje 2:) Życze Ci powodzenia........ mam nadzieje ze sie kiedyś spotkamy na jakims obozie albo coś:P:D:D

Karollinka

Wysłana - 23 sierpnia 2006 18:39    Edytuj Cytuj
ja wlasnie sie wybieram teraz na oboz zerowy do Dormowa...mysle ze bedzie naprawde neizla zabawa no a sa w ogole takei obozy miedzymiastowe?

Mam najlepszego trenera na świecie!

Najważniejsze w życiu jest to, by nawet w pocie i łzach umieć pokonać własne słabosci i lęk przed nieznanym

keicam666

Wysłana - 24 sierpnia 2006 21:56    Edytuj Cytuj
nie wiem........ jak coś to mozna samemu zorganizować:D:D

krawat

Wysłana - 21 grudnia 2006 16:53    Edytuj Cytuj
Moze jest jeszcze ktos chetny do podyskutowania co po awfie? Bo ja wlasnie jestem po i pracuje w szkole:)

>>> Maszeruj albo giń <<<
krawat/DZIENNIK-cel zdrowe stawy by WODYN/kolejne 100 kg w serii glównej str.95
[http://www.sfd.pl/-t452323-s95.html#post7]

Spiegol

Wysłana - 21 grudnia 2006 16:56    Edytuj Cytuj
no to podaj wiecej szczegolow :P ile ci dali na poczatek? czy trudno bylo znalezc robote? i czy rozgladales sie za czyms poza nauczycielem?? Ja aktualnie jestem na pierwszym roku i jak narazie idzie bardzo dobrze :)

[http://www.sfd.pl/temat275945/] - trening nóg bez sprzętu = siła biegowa

oska5

Wysłana - 21 grudnia 2006 18:09    Edytuj Cytuj
zawsze mozesz porobic &quot;jakies&quot; kursy i dorabiac sobie po pracy w szkole,
ja akurat w szkole nie mam zamiaru pracowac, mam swoje plany ktorych nikomu nie zdradze buehe

"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."

Odpowiedzi jest na 12 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

co po awf ?

Strony:  pierwsza  1  2  4  5  6  7  8  9  10  11  12    ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.