Kup sobie VENOGEL z aflofarmu w aptece moze byc Ketoprom.To dosyc tanie masci.Pamietaj tez aby lezec dziennie przynajmniej pół godz z nogami w górze poprawisz tym napewno krazenie nóg.Zobaczysz jak na drugi dzien nogi beda piekły to dobry znak.
1128273345000
buby77
Wysłana - 02 października 2005 20:58
ketoprom to jest na bóle jak się niemyle to go stosowałem jak miałem kontuzje drobne i bardzo dobry ale może sie mylłem z nazwą
z tym trzmaniem nóg to wiem że się powinno ale żadko to robie bo jakoś zpaominam se
a co byscie polecali na obciazone nogi- zaczynam prace w markecie , na hali ,tj 8 godzin i tylko 15 min przerwy , najlepiej jakies tabletki a jak nie to masci,z gory thx
1128359819000
buby77
Wysłana - 03 października 2005 20:17
co jako ochroniaż bo ajk tak to współczuje roboty w sklepie rób jak najszybciej licencje i do konwojowki 100 razy lepiej tylko czasem troche niebezpiecznie
a ja biore od paru dni ten varixinal i powiem ci że ulga jest
nie ochroniarz, na sklepie wygladam towar na polki :) ale jak narazie jestem z tego co wiem na dziale gdzie jest w miare luz rozrywka/ogrod,ale w sumie wiekszosc pracy na stojaco,a ten varixinal to nie dla kobiet? tak na reklamie wyglada, i ile kosztuje
Zmieniony przez - schranz w dniu 2005-10-04 07:34:40