Cześć koleżanko!
To że jesteś słabsza od chłopaków w klubie to nic dziwnego! W żadnym razie nie możesz się tym przejmować! Mistrzyni Świata Strong Woman Aneta Florczyk jest silniejsza od większości facetów, ale od strongmanów jest słabsza i co, myślisz że ma z tego powodu jakies kompleksy?
"
sprawia mi to ogromna przyjemnosc i wtedy czuje ze robie to co lubie"- i tego właśnie sie trzymaj!
Skup się na nauce techniki reszta przyjdzie z czasem. Trenujesz dopiero 3mies i nie czarujmy się- cudów nie ma. Nie wiem też jaki był u ciebie z aktywnością przed rozpoczęciem treningów.
Jeśli masz czas i chęci możesz dodatkowo biegać, jeździć na rowerze, pływać. Bez problemu mozesz też pójść na siłownie bo nabranie masy, czego tak się boisz, jest dla trenujących bardzo trudne (a dla kobiet w szczególności!) a na siłe i wytrzymałość mięśniową trening z obciążeniem jest bardzo wskazany.
Pamiętaj tylko że to wszystko trzeba robić z głową. Na forum jest mnóstwo dobrych materiałów, które na pewno ci pomogą.

Tym zwrotem, który wyżej zacytowałem, kompletnie mnie rozwaliłaś he he! Jak będziesz miała jakies konkretne pytania to wal śmiało- ja na pewno ci odpowiem!
3maj się/!