Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 617 razy
słowa kluczowe: lepsze  dieta  trening 
Autor

co lepsze? dieta-trening

sołtys1987

Wysłana - 02 stycznia 2009 16:24    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Trening bez diety czy dieta bez treningu? Wiem że dieta i trening są ważne ale czekam na odpowiedzi na pytanie.

Dawaj na ring! Dawaj na ring! Zaraz Cię zniszczę! :p

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 02 stycznia 2009 16:28 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Dorian Yates - Ultimate NOX PUMP

CENA: 5.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

sukif

Wysłana - 02 stycznia 2009 16:28    Edytuj Cytuj
Głupie pytanie... Z sama dieta najdziesz tłuszczem z samym treningiem nie urosniesz...

Jestem jak gwiazda z getta, gorący jak Etna
Wybuchowy jak etta i jej bomby, rakietta
Szybki jak kometa, szalony jak Charlie

Cycu_ś

Wysłana - 02 stycznia 2009 16:44    Edytuj Cytuj
nudzi ci sie?

FutureLife

Wysłana - 02 stycznia 2009 16:47    Edytuj Cytuj
Jak ja to mowie :
DIETA--->TRENING--->SUPLEMENTACJA

Teoretycznie i raczej praktycznie dieta bez treningu ma maly sens...
Chyba ze zalezy Ci na nabraniu masy ciala wtedy jak najbardziej dieta spelni swoje oczekiwanie nawet gdy nie bedziesz przeprowadzal treningu. Aby przybrac (podkreslam) na masie ciala oraz miesnia musi byc dodatni bilans kaloryczny, a odpowiadajac koncowo na Twoje pytanie to bez treningu miesnie nie urosna , chyba ze wykonujesz ciezkie prace to zawsze cos Ci tam w lapach pojdzie badz gdzie indziej haha. A jesli beda odpowiednio zestawione posilki to zapewne Ci to AZ W TAKI tluszczyk nie pojdzie ale unikniecie tluszczu jest wrecz niemozliwe Moja skromna opinia. moze troche pokrecona ale taki jakis rozbity jestem. Gdybys czegos nie rozumial(badz ktos inny doczepil sie do odpowiedzi) to sprobuje wszystko wytlumaczyc

Pozdrawiam
Znawca -

FutureLife

Wysłana - 02 stycznia 2009 16:50    Edytuj Cytuj
chociaz z drugiej strony tak myslac to trening bez diety moze sie udac chociaz ona jest kluczem w zdobywaniu masy... Wtedy musial bys jesc z 5-6 posilkow dziennie i odpowiednie jedzenie(nie kilbacha , cukiery itp) tylko odpowiednie produkty(ale z tego powoli juz powstaje jakas dieta) i bilans musial by byc dodatni wtedy przyrosty sa mozliwe

Pozdrawiam
Znawca -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

co lepsze? dieta-trening

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.