Sojaprotein (NATURELL) 1kg Whey Gainer 1500 g AMERICAN MUSCLE Kreatyna 500g HITEC Mass Gain Extensor WPC 80% białka Super Gain 4100 NATURELL Kreatyna 500g NUTREND Kreatyna 500g Gainer MCT OLIMP Kreatyna 500g Top Mass VITALMAX Kreatyna 500 g ma ograniczony na ten miesiac budrzet wiec musze jednom rzecz tylko wybrać co mi polecacie cwicze juz 10 miesiecy i brałem dopiero garniera mct i l-karanityne chyba powinienem wziosc kreatyne czekam na wasze opinie
na wszystko jeszcze za wczesnie ...a potem piwero, wódera...za***ać frajera...
1072944829000
zakrześ
Wysłana - 01 stycznia 2004 09:51
ale mi zbytnio garnier niepotrzebny bo i tak szybko łapie tłuszczyk a kalorii mam wystarczajaco ze niemusze skłaniam sie bardziej kratynie olimpa i białku serwatkowego ale czekam jeszcze na opinie expertów
Spoko stary kup sobie kretke na poczatek w sumie dobre jest to co napisal soldiier. Jednak na nastepne cykle kup sobie: multipowera, siteca, ultimate ew. treca mikro. Wybor masz duzy. ***Juz Gallowie pily kretke***
Stay Negative.
*Zycie jest jak weglowodany zlozone i aminokwasy rozgalezione* Stay Negative.
1072960712000
nupel
Wysłana - 01 stycznia 2004 14:59
jesli masz malo kasy to mozesz kupic kreatyne vitmax (czy jakos tak)i bialko serwtkowe extensora a ryeszte kasy przeznacz na diete lub na dziewczyne
CHIQUITAS DE LOS SANTOS
na redukcji nowy płyn Pur pomoże Ci wygrać w walce z tłuszczem
Nie masa a estetyka sie liczy !
Specjalista -
1072965544000
zakrześ
Wysłana - 01 stycznia 2004 15:42
dzieki za pomoc skusze sie na kretke i skonpinuje jeszcze cu os kasy moze starczy na białko
--------------------------------------------------------------------------------- Podaruj dzieciakom coś od siebie http://www.pajacyk.pl/ <--------- just do it !!! .:: Członek-mafia.suple.hardcor.pl ::.
białeczka w diecie mam ponad 2 gramy na kilogram wiec białeczko chyba moze troche poczekac narpierw zamuwie kretke tylko teraz pytanie tania i dobra jest olimpa czy sa tez inne tanie i dobre bo widze w sklepie ze sa inne tansze ale niewiem czy skuteczne a chce takom z 500g do 70 zł najlepiej zeby była jak najtansza i skuteczna
Dobra tez jest podobno Vitalmax ludzie sobie ja chwala takze tez warto wziac pod uwage
--------------------------------------------------------------------------------- Podaruj dzieciakom coś od siebie http://www.pajacyk.pl/ <--------- just do it !!! .:: Członek-mafia.suple.hardcor.pl ::.