Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Witam planuje przygotowac juz stuff na redukcje i mam pytanie jak sie zabezpieczyc zeby nie spalic mieska ;p clena juz mam 100 tabsow sopharmy narazie ankiety nie bede wstawial ;) zalezy mi na wskazowkach ;p zalezy tez mi na malej definicji , czy na solo clenu nie przejade sie?
Zmieniony przez - wilkujlb w dniu 2010-03-12 17:40:58
"nie potrzeba mi omy,tescia,ani wina na nitrobolonie klatka tez sie napina" hahaha padłem k***a
jeśli nie bedzie saa to wszelkimi anty kataboliykami bcaa,glutamina,hmb musisz pilnować diety
Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -
1268412113000
wilkujlb
Wysłana - 12 marca 2010 17:45
no własnie teraz zaczynam cykl enan 1-10 e4d + meta 30 mg ed i odrazu po cyklu planuje clena? chyba ze clena bede mogl wcisnoc w ten cykl? i czy nie bedzie powodowal trudniejszego przybrania na masie? ewe moge wyrzucic mete jezeli bedzie to przeszkadzalo
Zmieniony przez - wilkujlb w dniu 2010-03-12 17:47:39
"nie potrzeba mi omy,tescia,ani wina na nitrobolonie klatka tez sie napina" hahaha padłem k***a
1268412310000
drRzezio
Wysłana - 12 marca 2010 17:59
A ja będę łykał Spiro z Novedex i Axis-ht. Buzery pomogą też utrzymać stan anaboliczny?
Od 08.2010 ON
Znawca -
1268413148000
wilkujlb
Wysłana - 12 marca 2010 18:00
jaki saa dobry na anty? winko?
1268413209000
drRzezio
Wysłana - 12 marca 2010 20:41
Ja bym bardziej Propa wrzucał.
Od 08.2010 ON
Znawca -
1268422909000
grubas19
Wysłana - 12 marca 2010 21:42
golnie tescia w uniarkowanej dawce zeby nie zalewal. jak ktos napisze zeby omki nie walic to gowno sie zna
1268426548000
eugeno
Wysłana - 13 marca 2010 07:31
"A ja będę łykał Spiro z Novedex i Axis-ht. Buzery pomogą też utrzymać stan anaboliczny?"
- niestety nie pomnoga , mieso leci i tak . to ile poleci zalezy od diety i suplementacji . jesli chcesz zjechac z bf nisko to mieso bez soku poleci i tak . taki urok . supleentacja kreatyna , aminami pomaga ale to nie to samo co juice .
ziomus polej ,jordan gouda jordan gouda wodna wodna wodna wodna zbliza sie koniec chlodna bomba bomba bomba - KURWA ZASNOLEM !
1268461890000
drRzezio
Wysłana - 13 marca 2010 10:06
- niestety nie pomnoga , mieso leci i tak . to ile poleci zalezy od diety i suplementacji . jesli chcesz zjechac z bf nisko to mieso bez soku poleci i tak . taki urok . supleentacja kreatyna , aminami pomaga ale to nie to samo co juice . A jaki sok by ładnie podtrzymywał stan anaboliczy przy Clenie żeby mięcho nie poleciało? Prop i Wino odpadają bo by były mostem przerzucone po redukcji.
jak ktos napisze zeby omki nie walic to gowno sie zna To Omka dobra by była jako dodatek do Clenu? e5d? e7d?
Zmieniony przez - drRzezio w dniu 2010-03-13 10:08:21
Od 08.2010 ON
Znawca -
1268471169000
amateurr
Wysłana - 13 marca 2010 10:35
z oxa byloby fajnie, co do omy to sprawa indywidualna, ktos ostatnio pisal ze wali z deka co dwa tygodnie i pasuje
... dobrze miec plecy...
Znawca -
1268472948000
drRzezio
Wysłana - 13 marca 2010 10:42
Bardzo ciekawa opcja Clen+Oxa. - A jak inni? Dobry wybór? - Jaka Oxa? - Jakie dawkowanie przy Clenie? - 8 tygodni można ciągnąć Oxę?