Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 20625 razy
słowa kluczowe: efekty 
Autor

ckd - efekty

Jerry27

Wysłana - 02 czerwca 2005 08:28    Edytuj Cytuj
Ja także nie doświadczyłem tych "dziwnych zapachów" ale fakt, że samopoczucia nie miałem zbyt dobrego po 2 tygodniach stosowania (było mi zimno, ociężałość psychiczna itp.) Myślę, że to wina nie samej diety, ale właściwości organizmu - naturalnego poziomu pewnych hormonów/neuroprzekaźników itp. Jednak skóteczność potwierdzam w 100%. Szczególnie szybkie spadki fetu miałęm 1-2 dni od ładowań węgli. U mnie jestek węgle potrafią lepiej rozpalić piecyk niż tłuszcze - prawdopodobnie pobudzają tarczycę.

Mężczyzna na poziomie powinien trzymać się w pionie

Rothen

Wysłana - 02 czerwca 2005 20:00    Edytuj Cytuj
no niby jest zbędna ale przeciez to ona działa antykatabolicznie co nie ?

Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Ekspert -

alfredos7

Wysłana - 15 stycznia 2008 08:34    Edytuj Cytuj
Witam. Chciałem sie dowiedziec bo dopiero zaczynam jak to jest z tą ketozą? Jest potrzebna czy nie? Czytałem artykuł qaza no i pisze wyraźnie że trzeba przejsc w stan ketozy czyli na metabolizm tłuszczowy a potem czytam ze nie potrzeba?? Jak to jest wkońcu?

Mógłby mi ktos wysłać swój plan posiłków na tydzien? Co jedliście?

Drugie moje pytanie: czy trzeba duzo trenować na poczatku diety czy tylko zacząć sie więcej ruszac?

Odpowiedzi jest na 7 stron.      poprzednia 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

ckd - efekty

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.