Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 188 razy ¬

Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Doping
ciag dalszy kuracji 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: ciag dalszy kuracji
Autor "ciag dalszy kuracji"   

mrt3217
 Wysłana - 7 luty 2010 12:06        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam dlugo nie bylo mnie na forum a mam pytanie co sadzicie o dalszym ciagu kuracji...

jestem teraz w 9 tygodniu boldenonu 500 mg na tydzien omka skonczylem 2 tygodnie temu 250 mg na tydzien. plan byl taki

1-10 boldenon
1-7 omnadren
9-14 propionat
11- 15 winstrol

postanowilem go jednak zmodyfikowac i zapodam sobie teraz tak:

1-10 boldenon 500 mg e7d
1-7 omnadren 250 mg e7d
10- 18 dekanabol 250 mg e7d
11-16 propionat 100 md e2d
15- 19 winstrol 30mg ed

co o tym sadzicie??

MASA SILA AGRESJA

przyznaj SOG'a

borad882
 Wysłana - 7 luty 2010 12:07      [zgłoszenie]

Ankieta

przyznaj SOG'a

mrt3217
 Wysłana - 7 luty 2010 12:10      [zgłoszenie]

1 .WIEK: 23 lat
2 .WAGA: 87 kg
3 .WZROST:176 cm
4 .WYMIARY:
-Biceps: 46
-Klata:120
-Udo: nie wiem
-Talia:92
5 .STAZ NA SILOWNI: 3 lata z przerwami aktualnie 5 miesiecy od ostatniej przerwy zasuwam
6 .CEL SUPLEMENTACJI: Zdobycie rzeźby, przyczym lepszego wyglądu ciała
7 . DOTYCHCZAS STOSOWANE SUPLEMENTY/ODŻYWKI: pare cykli na saa
8 .POZIOM BF% nie wiem
9 .TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY): pośrodku.
10 .WYNIKI SILOWE (tutaj możesz się POPISAĆ ile wyciskasz na ławce, ile bierzesz na przysiad a ile na MC)
-Klata: 105 maxa nie robilem nigdy
-Przysiad: 130 maxa nie robilem nigdy
-Mc: - dopiero zaczalem go robic 110 ale bedzie lepiej
11 . Czy masz dietę?: j.w

MASA SILA AGRESJA

przyznaj SOG'a

borad882
 Wysłana - 7 luty 2010 12:18      [zgłoszenie]

To masz ta diete czy nie ?

przyznaj SOG'a

Jendrek74
 Wysłana - 7 luty 2010 12:18      [zgłoszenie]

A dlaczego taka dziura w testosteronie.
Dlaczego tak chcesz zrobić ?
Nie widzę tu sensu.

przyznaj SOG'a specjaliście

mrt3217
 Wysłana - 7 luty 2010 12:22      [zgłoszenie]

omek w organizmie utrzymuje sie 4 tygodnie wiec czemu nie widzisz sensu wlasnie kiedy bede mial zejscie z omka zapodam propka. dieta z poczatku robilem (serki twarogowe, krewetki, ryby) rzezbe to pilnowalem ale jak spadla mi sila to zniechecilo mnie to i teraz robie mase i sile wiec wpierdzielam wszystko naprawde wszystko staram sie conajmniej 2g bialka na kilo masy ciala.

MASA SILA AGRESJA

przyznaj SOG'a

mrt3217
 Wysłana - 7 luty 2010 12:25      [zgłoszenie]

hehehe jak zaczalem jesc normalnie odrazu poszly mi obwody i sila pamietam w jeden tydzien stracilem 2 kilo (na diecie nisko weglowej) a w drugi przytylem 3 kilo (na normalnym jedzeniu) :D wiec dla mnie dieta = czesto, duzo, wszystko i jestem zadowolony :D

MASA SILA AGRESJA

przyznaj SOG'a

Jendrek74
 Wysłana - 7 luty 2010 12:32      [zgłoszenie]

To teoretyczne 4 tygodnie - ale po tygodniu już będzie zapaść.
Dlatego moim zdaniem musi być jeden ciąg.
Jeden ciąg jeśli chodzi o testosteron. Można zmieniać jego estry obliczając ile dany estr działa.

mrt3217
 Wysłana - 7 luty 2010 12:35      [zgłoszenie]

aha wiec twoim zdaniem powinienem walic testa do samego konca. problem jest mianowicie taki ze nie mam juz skad wziasc. mam jeszcze do dyspozycji ruska mete i jeden flakon dekanabolu a z testem juz lia niestety. wiec rozplanowalem to tak optymalnie jak tylko moglem.

MASA SILA AGRESJA

przyznaj SOG'a

iizziikk
 Wysłana - 7 luty 2010 12:38      [zgłoszenie]

omo 250 e7d ? zal
przed modyfikacja i po modyfikacji z dupy wyszlo
bold za krotko, deca za krotko, dziura od 7 do 11 bez testa hvj wie po co

"... Nie ważne czy dobrze, ważne że z efektem..."

Bubell
 Wysłana - 7 luty 2010 12:39      [zgłoszenie]

wal już tego propa i wszystko jest ok.
dobry cykl.

każdy jest panem własnego losu i tylko przed sobą będzie za siebie odpowiedzialny .

przyznaj SOG'a znawcy
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

ciag dalszy kuracji

Strony: 1 2

<< Ruska meta i maruhuana / Odblok Kilka pytań >>

Podobne: Czy jak zaczne brac bede bral ciagle? | Propionat - ciagly minimalny wzrost stezenia | Krucjaty antydopingowej ciąg dalszy | Czy podczas kuracji stosujecie anty-estrogen'y i biogonadyl? | Ile cylki w ciagu roku ??? | Winstrol?? Po kuracji i male pytania:)

Warto przeczytać: cytostatyki | markery nowotworowe | dieta 73kg | 8 lat dieta | dita | hard gainerzy | nerobol | silownie w warszawaie | bialko i aminokwasy | 154919 | laczenie bialka z aminokwasami | aminokwasy abialko | n3mtor | battlefield1942 | battlefield 1942 | wpc ostrowia czy monster mass | wpc ostrowia vs monster mass | wpc ostrowia monster mass | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL