Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
1 .WIEK: 23 lat 2 .WAGA: 87 kg 3 .WZROST:176 cm 4 .WYMIARY: -Biceps: 46 -Klata:120 -Udo: nie wiem -Talia:92 5 .STAZ NA SILOWNI: 3 lata z przerwami aktualnie 5 miesiecy od ostatniej przerwy zasuwam 6 .CEL SUPLEMENTACJI: Zdobycie rzeźby, przyczym lepszego wyglądu ciała 7 . DOTYCHCZAS STOSOWANE SUPLEMENTY/ODŻYWKI: pare cykli na saa 8 .POZIOM BF% nie wiem 9 .TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY): pośrodku. 10 .WYNIKI SILOWE (tutaj możesz się POPISAĆ ile wyciskasz na ławce, ile bierzesz na przysiad a ile na MC) -Klata: 105 maxa nie robilem nigdy -Przysiad: 130 maxa nie robilem nigdy -Mc: - dopiero zaczalem go robic 110 ale bedzie lepiej 11 . Czy masz dietę?: j.w
MASA SILA AGRESJA
1265541056000
borad882
Wysłana - 07 lutego 2010 12:18
To masz ta diete czy nie ?
1265541500000
Jendrek74
Wysłana - 07 lutego 2010 12:18
A dlaczego taka dziura w testosteronie. Dlaczego tak chcesz zrobić ? Nie widzę tu sensu.
Specjalista -
1265541528000
mrt3217
Wysłana - 07 lutego 2010 12:22
omek w organizmie utrzymuje sie 4 tygodnie wiec czemu nie widzisz sensu wlasnie kiedy bede mial zejscie z omka zapodam propka. dieta z poczatku robilem (serki twarogowe, krewetki, ryby) rzezbe to pilnowalem ale jak spadla mi sila to zniechecilo mnie to i teraz robie mase i sile wiec wpierdzielam wszystko naprawde wszystko staram sie conajmniej 2g bialka na kilo masy ciala.
MASA SILA AGRESJA
1265541774000
mrt3217
Wysłana - 07 lutego 2010 12:25
hehehe jak zaczalem jesc normalnie odrazu poszly mi obwody i sila pamietam w jeden tydzien stracilem 2 kilo (na diecie nisko weglowej) a w drugi przytylem 3 kilo (na normalnym jedzeniu) :D wiec dla mnie dieta = czesto, duzo, wszystko i jestem zadowolony :D
MASA SILA AGRESJA
1265541935000
Jendrek74
Wysłana - 07 lutego 2010 12:32
To teoretyczne 4 tygodnie - ale po tygodniu już będzie zapaść. Dlatego moim zdaniem musi być jeden ciąg. Jeden ciąg jeśli chodzi o testosteron. Można zmieniać jego estry obliczając ile dany estr działa.
Specjalista -
1265542347000
mrt3217
Wysłana - 07 lutego 2010 12:35
aha wiec twoim zdaniem powinienem walic testa do samego konca. problem jest mianowicie taki ze nie mam juz skad wziasc. mam jeszcze do dyspozycji ruska mete i jeden flakon dekanabolu a z testem juz lia niestety. wiec rozplanowalem to tak optymalnie jak tylko moglem.
MASA SILA AGRESJA
1265542522000
iizziikk
Wysłana - 07 lutego 2010 12:38
omo 250 e7d ? zal przed modyfikacja i po modyfikacji z dupy wyszlo bold za krotko, deca za krotko, dziura od 7 do 11 bez testa hvj wie po co
"... Nie ważne czy dobrze, ważne że z efektem..."
Specjalista -
1265542717000
Bubell
Wysłana - 07 lutego 2010 12:39
wal już tego propa i wszystko jest ok. dobry cykl.
każdy jest panem własnego losu i tylko przed sobą będzie za siebie odpowiedzialny .