no i pech tak chcial, ze podczas imprezy na swiezym powietrzu, 'wynioslem' kumpla do gory i gdy go opuszczalem na dol stracil rownowage (byl pod wplywem alkoholu) i zaczal leciec na ziemie, ja chcac go jakos ratowac chwycilem go, ale ze byl troche ciezki to nie udalo mi sie go utrzymac i obaj updadlismy, bylismy na jakims murku, upadlem tak, ze zawinela mi sie noga prawa i chyba sobie skrecilem teraz sie wlasnie obudzilem i mam spuchnieta kostke z zewnetrznej strony i pod kostka jakby jakis siniak czy cos w tym stylu dzisiaj jest niedziela i raczej dopiero jutro pojde do lekarza, moze doradzicie jaka mascia smarowac, fastum mi sie skonczylo wiec odpada, mam ben gaya, lionton, jakis na reumatyczne bole mentoklar, no i jeszcze troche borasolu dzieki za odpowiedzi czesc
Najlepszy na to jest altacet. Ropuść tabletkę w wodzie i wstaw do lodówki póżniej rób okłady. Bardzo pomaga. Dobre są też masaże olejkiem rycynowym. Jest też świetna maść Ketoprofen- cena 9,50. Bądż zdrów!!!!!
W zdrowym ciele zdrowy duch
Ćwicz kiedy nie możesz. Musi boleć, aby rosło. Żyj aby kochać.
Znawca -
1033301474000
miszcz0
Wysłana - 29 września 2002 14:35
ok, dzieki, jakos udalo mi sie pojechac do izby przyjec diagnoza. Distavio pedis dx(prawa) -wlasnie nie jestem pewien czy dobrze to napisalem, bo jak wiadomo lekarze do najlepszych kalografow nie naleza mialem zdjecie i wszystko niby jest ok oklady z altacetu i opaska elastyczna, i jutro do ortopedy dzieki za odpowiedz,sog
pozdrawiam!
1033302915000
miszcz0
Wysłana - 30 września 2002 13:57
jak narazie nie mam gipsu ani zadnej szyny, w piatek do kontroli, 3x dziennnie smarowac dicloratio, jak sie wchlonie to oklady z kostami lodu nawet do 15 minut
pozdrawiam!
1033387077000
miszcz0
Wysłana - 26 maja 2003 14:24
drugi raz mam skrecona noge i jedyne co wam moge powiedziec, ze nawet jak sie znowu gra amatorsko w siatke to trzeba zrobic porzadna rozgrzewke i oczywiscie w dobrym obuwiu, gosciu na siatce wpadl na mnie, normlanie by sie to nie zdarzylo, ale jak ktos nie umie grac to pozniej tak jest, nie zdazy porzadnie zablokowac tylko wpadnie na siatke i pchnie drugiego zawodnika tak zeby stracil rownowage podczas ladowania
...xXx... ______________________ ...ino ano tej ze hej ok!... pozdrawiam!
1053951855000
Boofi
Wysłana - 26 maja 2003 14:44
tak to jest z kostkami ... wiele razy juz sobie tak nozke skrecilem... a tak w ogóle ciesz sie ze nie kolano - bo tu wg mnie to jest najgorzej - łąkotka czy krzyzowe i dupa... a tak w ogole ludowy sposob to obkladanie kapustą :)
XXX Boofi XXX Hard Core Straight Edge
XXX Boofi XXX Hard Core Straight Edge "Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -
1053953057000
miszcz0
Wysłana - 26 maja 2003 20:48
z kolanami to ja mialem juz problemy
...xXx... ______________________ ...ino ano tej ze hej ok!... pozdrawiam!
1053974884000
krates ZASŁUŻONY
Wysłana - 26 maja 2003 20:49
Boofi sog za "łąkotke".
"Niemoc to piekło, moc to naiwność"
"Niemoc to piekło, moc to naiwność"
Specjalista -
1053974962000
Boofi
Wysłana - 13 lipca 2003 01:05
łąkotka łękotka - co za różnica
Krates SOG za upierdliwość
XXX Boofi XXX Hard Core Straight Edge "Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -
1058051131000
Boofi
Wysłana - 13 lipca 2003 01:06
chyba ze ja juz nie wiem o co chodzi kiedys mi wytlumacz