Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 4346 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Fitness
chudy gruby czy napakowany ?? co wolą kobiety ? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Opcja Wyniki Głosuj
chudy 
gruby 
napakowany z umiarem 
solidnie napakowany 
wyniki ankiety dostępne po głosowaniu
słowa kluczowe: chudy gruby napakowany wol kobiety
Autor "chudy gruby czy napakowany ?? co wolą kobiety ?"   

Domingo7
 Wysłana - 7 luty 2003 19:43    | zgłoś naruszenie regulaminu

Już zamieściłem podobne pytanie wczoraj tam też jest ankieta, ale tutaj proszę o głosy wyłącznie ze strony kobiet. Dziewczyny co WY o tym wszystkim myślicie, krótko jaki typ mężczyzny ?

Sterydy = szybki przyrost ale jeszcze szybszy spadek !!!

przyznaj SOG'a

dE^SiRE
 Wysłana - 7 luty 2003 20:00      [zgłoszenie]

<----- Gruby

----------------------------
Pozdrawiam- Dezir
"Musisz przełamać strach przed bólem, żeby ciężko trenować, a przecież musisz ciężko trenować. A kiedy mówię o ciężkim treningu, to mam na myśli naprawdę ciężki trening."

[PumpingIron.w.interia.pl]

KOLEJNY TEXT ROKU:
"czy ta metaka ruska jest mniej zdrowa od polskiej? bo kolega mi mowil ze ma ona troche mniej witamin wsobie i niejest tak zdrowa jak ta mta polska[...] czy ten ruski metka ma mniej witamin od polskiego?[...]no bo mojemu bratu po metce duzo pryszczy wyskoczylo i wszyscy mowiom ze to przezto ze przewitaminizowal sie , bo za duzo bylo witamin w tej metce"

przyznaj SOG'a ekspertowi

SFD
 Wysłana - 7 luty 2003 20:20      [zgłoszenie]

siema
hehe niektóre pytania naprawde macie fajne chlopaki....
hmmmm wg mnie wiekszosc dziewczyn woli grubych i napakowanych
do nich mozna sie przytulic :)))))
a do chudego to co? kosci same....
a Ty do jakiego typu lezysz? :PPP
hmmm ale jak wiecie kobiety bardzo zmiennie są i niewiedzą czego naprawde chcą BEZ OBRAZY KOBIETY ale taka prawda heheh
mam nadzieje ze udalo mi sie cos Ci doradzic
papa

Najlepszych i najpiękniejszych rzeczy nie da sie ani zobaczyc ani dotknąć trzeba je poczuc sercem....

przyznaj SOG'a

seal
 Wysłana - 7 luty 2003 20:23      [zgłoszenie]

czemu nie ma opcji " a cholera wie czego One chca?"

nie powinieneś wierzyć we wszystko, co czytasz

przyznaj SOG'a

dE^SiRE
 Wysłana - 7 luty 2003 21:15      [zgłoszenie]

heh dokladnie..
Ja glosuje na "cholera wie czego one chca"

Pozdrawiam- Dezir
"Musisz przełamać strach przed bólem, żeby ciężko trenować, a przecież musisz ciężko trenować. A kiedy mówię o ciężkim treningu, to mam na myśli naprawdę ciężki trening."

KOLEJNY TEXT ROKU:
"czy ta metaka ruska jest mniej zdrowa od polskiej? bo kolega mi mowil ze ma ona troche mniej witamin wsobie i niejest tak zdrowa jak ta mta polska[...] czy ten ruski metka ma mniej witamin od polskiego?[...]no bo mojemu bratu po metce duzo pryszczy wyskoczylo i wszyscy mowiom ze to przezto ze przewitaminizowal sie , bo za duzo bylo witamin w tej metce"

Domingo7
 Wysłana - 7 luty 2003 21:27      [zgłoszenie]

Dzieki NEMESIS ja należę do typu coś pomiędzy chudy, a napakowany z umiarem. Rzeczywiście myślę, że nie ma jednego typu mężczyzn który by się podobał kobietom- wszystko się z czasem nudzi i wymaga się zmiany.

Sterydy = szybki przyrost ale jeszcze szybszy spadek !!!

przyznaj SOG'a

verona
 Wysłana - 7 luty 2003 21:29      [zgłoszenie]

juz mowilam wielokrotnie:
osobnik posiadajacy sylwetke Trojboisty
ale takiego z gornej polki swiatowej.....
ze szczegolnym uwzglednieniem wspanialych Trojbojowych pośladkow

NIE ZADZIERAC ZE "ZNAWCA" W SZATNI BO WAS WSZYSTKICH POROZBIERAM W TEMPIE EXPRESOWYM......
--------------------------
twiters mi kazal wiec dopisuje:
wszyscy Trojboisci tez będą rozbierani
Profesjonalnie - bo przez Trojbojową doradczynie.

przyznaj SOG'a znawcy

dE^SiRE
 Wysłana - 7 luty 2003 21:31      [zgłoszenie]

Ale któż z nas wie o tym lepiej niz ty , Veronko?
Aha, a posladki modela mogą byc?Czy musza byc trojbojowe?

Pozdrawiam- Dezir

KOLEJNY TEXT ROKU:

verona
 Wysłana - 7 luty 2003 21:34      [zgłoszenie]

hihihihihih
nie znam sie na posladkach modeli....
posladki Trojboistow maja jednak szczegolny, niezaprzeczalny i jedyny w swoim rodzaju urok...

NIE ZADZIERAC ZE "ZNAWCA" W SZATNI BO WAS WSZYSTKICH POROZBIERAM W TEMPIE EXPRESOWYM......
--------------------------
twiters mi kazal wiec dopisuje:
wszyscy Trojboisci tez będą rozbierani
Profesjonalnie - bo przez Trojbojową doradczynie.

przyznaj SOG'a znawcy

LukRecJa
 Wysłana - 7 luty 2003 22:07      [zgłoszenie]

no wreszcie jakis temat dla mnie:))))))
hehehe, z tego co widze to temat jest goracy i zaloze sie ze dla wielu panoof z tego forum wrecz priorytetowy...
1) no wiec jesli juz cokolwiek na ten temat mozna madrego powiedziec to ja tego nie zrobie
2) w moim mniemaniu typ mezczyzny jaki mi sie podoba zalezy w glownej mierze od mojego nastroju i "stanu" psycho-fizycznego w jakim sie w danym momencie znajduje. mozna wymienic kilka typowych:
a) typ Vina Diesel'a gdy jestem sama w domu i starsznie mi sie nudzi
b) typ zakreconego chudzielca kiedy grawitacja przestaje dzialac
c) typ misiowego poduszkowca z lekka nadwaga gdy za oknem pada a w tv leci wlasnie noc filmowa
yyyyhhhh.. najlepiej gdyby istnial taki koles 3w1 :D ale z racji tego ze to niemozliwe nic nie wybieram i czekam na dzien w ktorym wszystko sie odmieni i spodobaja mi sie kobiety

DUSZA- transcendentalne pojęcie wnętrza oraz osobowości człowieka. Dusza każdego człowieka jest jak odcisk palca zostawionego na szybie pociągu który jedzie ku nieznanemu, a faktycznie to jest strumień impulsów elektrycznych w naszym układzie nerwowym. Opór duszy maleje wprost proporcjonalnie do wypitego C2H5OH (vodka)

przyznaj SOG'a

Jenna_20
 Wysłana - 8 luty 2003 08:54      [zgłoszenie]

To pytanie padało kilka razy..Odpowiedz jest bardzo prosta- faceci nie lubia przesadnie nienaturalnie ogromnych piersi- a kobiety przesadnie napakowanych facetów. Jak dla mnie w bicepsie gora 35cm -dla mnie ideał. WYstarczy ładna rzeźba a nie napakowany klocek.. pozdrawiam

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 6 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

chudy gruby czy napakowany ?? co wolą kobiety ?

Strony: 1 2 3 4 5 6

<< Urodziny - impreza - niespodzianka / kiedy kolacja? >>

Podobne: Kawa czy herbata część I | Aeroby - przydatne czy nie | rekordy w wyciskaniu, pompkach i podciąganiu - kobiety | Ciężarowa matematyka czyli czy 3 x 10 równa się 10 x 3 | Kółko i krzyżyk czyli o trzymaniu diety | ABGYMNIC - czy to jest bezpieczne ??

Warto przeczytać: sciaganie liny wyciagu | ból lewej brzucha | progresja] | hermo fat burner | trening 2x w tyg | tfb tse | pradziadek | trec vs | cwiczenia na kregoslop | pyroglutaminian argininy | gaiant bolic 6000 | jasiek w | sollux | jan w | efekty pompki | jasiek | czworoboczne | suplementy na stawy | skoki narciarskie 2010

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL