Już zamieściłem podobne pytanie wczoraj tam też jest ankieta, ale tutaj proszę o głosy wyłącznie ze strony kobiet. Dziewczyny co WY o tym wszystkim myślicie, krótko jaki typ mężczyzny ?
Sterydy = szybki przyrost ale jeszcze szybszy spadek !!!
---------------------------- Pozdrawiam- Dezir "Musisz przełamać strach przed bólem, żeby ciężko trenować, a przecież musisz ciężko trenować. A kiedy mówię o ciężkim treningu, to mam na myśli naprawdę ciężki trening."
KOLEJNY TEXT ROKU: "czy ta metaka ruska jest mniej zdrowa od polskiej? bo kolega mi mowil ze ma ona troche mniej witamin wsobie i niejest tak zdrowa jak ta mta polska[...] czy ten ruski metka ma mniej witamin od polskiego?[...]no bo mojemu bratu po metce duzo pryszczy wyskoczylo i wszyscy mowiom ze to przezto ze przewitaminizowal sie , bo za duzo bylo witamin w tej metce"
Pozdrawiam, Dezir - (były, więc nieoficjalny) moderator działu "Fitness" ---------------------------------------------- >> "TRZEBA BYĆ ZNAWCĄ, A NIE WYZNAWCĄ" <<
Ekspert -
1044644451000
SFD
Wysłana - 07 lutego 2003 20:20
siema hehe niektóre pytania naprawde macie fajne chlopaki.... hmmmm wg mnie wiekszosc dziewczyn woli grubych i napakowanych do nich mozna sie przytulic ))) a do chudego to co? kosci same.... a Ty do jakiego typu lezysz? :PPP hmmm ale jak wiecie kobiety bardzo zmiennie są i niewiedzą czego naprawde chcą BEZ OBRAZY KOBIETY ale taka prawda heheh mam nadzieje ze udalo mi sie cos Ci doradzic papa
Najlepszych i najpiękniejszych rzeczy nie da sie ani zobaczyc ani dotknąć trzeba je poczuc sercem....
1044645615000
seal
Wysłana - 07 lutego 2003 20:23
czemu nie ma opcji " a cholera wie czego One chca?"
nie powinieneś wierzyć we wszystko, co czytasz
trust no one
1044645801000
dE^SiRE
Wysłana - 07 lutego 2003 21:15
heh dokladnie.. Ja glosuje na "cholera wie czego one chca"
---------------------------- Pozdrawiam- Dezir "Musisz przełamać strach przed bólem, żeby ciężko trenować, a przecież musisz ciężko trenować. A kiedy mówię o ciężkim treningu, to mam na myśli naprawdę ciężki trening."
KOLEJNY TEXT ROKU: "czy ta metaka ruska jest mniej zdrowa od polskiej? bo kolega mi mowil ze ma ona troche mniej witamin wsobie i niejest tak zdrowa jak ta mta polska[...] czy ten ruski metka ma mniej witamin od polskiego?[...]no bo mojemu bratu po metce duzo pryszczy wyskoczylo i wszyscy mowiom ze to przezto ze przewitaminizowal sie , bo za duzo bylo witamin w tej metce"
Pozdrawiam, Dezir - (były, więc nieoficjalny) moderator działu "Fitness" ---------------------------------------------- >> "TRZEBA BYĆ ZNAWCĄ, A NIE WYZNAWCĄ" <<
Ekspert -
1044648919000
Domingo7
Wysłana - 07 lutego 2003 21:27
Dzieki NEMESIS ja należę do typu coś pomiędzy chudy, a napakowany z umiarem. Rzeczywiście myślę, że nie ma jednego typu mężczyzn który by się podobał kobietom- wszystko się z czasem nudzi i wymaga się zmiany.
1044649665000
verona
Wysłana - 07 lutego 2003 21:29
juz mowilam wielokrotnie: osobnik posiadajacy sylwetke Trojboisty ale takiego z gornej polki swiatowej..... ze szczegolnym uwzglednieniem wspanialych Trojbojowych pośladkow
NIE ZADZIERAC ZE "ZNAWCA" W SZATNI BO WAS WSZYSTKICH POROZBIERAM W TEMPIE EXPRESOWYM...... -------------------------- twiters mi kazal wiec dopisuje: wszyscy Trojboisci tez będą rozbierani Profesjonalnie - bo przez Trojbojową doradczynie.
------------------------- Twarda, syntetyczna, leniwa i d****na Efka -------------------------
Znawca -
1044649762000
dE^SiRE
Wysłana - 07 lutego 2003 21:31
Ale któż z nas wie o tym lepiej niz ty , Veronko? Aha, a posladki modela mogą byc?Czy musza byc trojbojowe?
Ekspert -
1044649862000
verona
Wysłana - 07 lutego 2003 21:34
hihihihihih nie znam sie na posladkach modeli.... posladki Trojboistow maja jednak szczegolny, niezaprzeczalny i jedyny w swoim rodzaju urok...
NIE ZADZIERAC ZE "ZNAWCA" W SZATNI BO WAS WSZYSTKICH POROZBIERAM W TEMPIE EXPRESOWYM...... -------------------------- twiters mi kazal wiec dopisuje: wszyscy Trojboisci tez będą rozbierani Profesjonalnie - bo przez Trojbojową doradczynie.
------------------------- Twarda, syntetyczna, leniwa i d****na Efka -------------------------
Znawca -
1044650056000
LukRecJa
Wysłana - 07 lutego 2003 22:07
no wreszcie jakis temat dla mnie)))) hehehe, z tego co widze to temat jest goracy i zaloze sie ze dla wielu panoof z tego forum wrecz priorytetowy... 1) no wiec jesli juz cokolwiek na ten temat mozna madrego powiedziec to ja tego nie zrobie 2) w moim mniemaniu typ mezczyzny jaki mi sie podoba zalezy w glownej mierze od mojego nastroju i "stanu" psycho-fizycznego w jakim sie w danym momencie znajduje. mozna wymienic kilka typowych: a) typ Vina Diesel'a gdy jestem sama w domu i starsznie mi sie nudzi b) typ zakreconego chudzielca kiedy grawitacja przestaje dzialac c) typ misiowego poduszkowca z lekka nadwaga gdy za oknem pada a w tv leci wlasnie noc filmowa yyyyhhhh.. najlepiej gdyby istnial taki koles 3w1 :D ale z racji tego ze to niemozliwe nic nie wybieram i czekam na dzien w ktorym wszystko sie odmieni i spodobaja mi sie kobiety
DUSZA- transcendentalne pojęcie wnętrza oraz osobowości człowieka. Dusza każdego człowieka jest jak odcisk palca zostawionego na szybie pociągu który jedzie ku nieznanemu, a faktycznie to jest strumień impulsów elektrycznych w naszym układzie nerwowym. Opór duszy maleje wprost proporcjonalnie do wypitego C2H5OH (vodka)
To pytanie padało kilka razy..Odpowiedz jest bardzo prosta- faceci nie lubia przesadnie nienaturalnie ogromnych piersi- a kobiety przesadnie napakowanych facetów. Jak dla mnie w bicepsie gora 35cm -dla mnie ideał. WYstarczy ładna rzeźba a nie napakowany klocek.. pozdrawiam