| Autor |
"chudy gruby czy napakowany ?? co wolą kobiety ?" |
|
|
Domingo7
|
|
Wysłana - 7 luty 2003 19:43 | zgłoś naruszenie regulaminu
Już zamieściłem podobne pytanie wczoraj tam też jest ankieta, ale tutaj proszę o głosy wyłącznie ze strony kobiet. Dziewczyny co WY o tym wszystkim myślicie, krótko jaki typ mężczyzny ?
Sterydy = szybki przyrost ale jeszcze szybszy spadek !!!
| |
| |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
dE^SiRE
|
|
<----- Gruby
----------------------------
Pozdrawiam- Dezir
"Musisz przełamać strach przed bólem, żeby ciężko trenować, a przecież musisz ciężko trenować. A kiedy mówię o ciężkim treningu, to mam na myśli naprawdę ciężki trening."
[PumpingIron.w.interia.pl]
KOLEJNY TEXT ROKU:
"czy ta metaka ruska jest mniej zdrowa od polskiej? bo kolega mi mowil ze ma ona troche mniej witamin wsobie i niejest tak zdrowa jak ta mta polska[...] czy ten ruski metka ma mniej witamin od polskiego?[...]no bo mojemu bratu po metce duzo pryszczy wyskoczylo i wszyscy mowiom ze to przezto ze przewitaminizowal sie , bo za duzo bylo witamin w tej metce"
| |
przyznaj SOG'a ekspertowi
|
|
|
|
SFD
|
|
siema
hehe niektóre pytania naprawde macie fajne chlopaki....
hmmmm wg mnie wiekszosc dziewczyn woli grubych i napakowanych
do nich mozna sie przytulic :)))))
a do chudego to co? kosci same....
a Ty do jakiego typu lezysz? :PPP
hmmm ale jak wiecie kobiety bardzo zmiennie są i niewiedzą czego naprawde chcą BEZ OBRAZY KOBIETY ale taka prawda heheh
mam nadzieje ze udalo mi sie cos Ci doradzic
papa
Najlepszych i najpiękniejszych rzeczy nie da sie ani zobaczyc ani dotknąć trzeba je poczuc sercem.... | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
seal
|
|
czemu nie ma opcji " a cholera wie czego One chca?"
nie powinieneś wierzyć we wszystko, co czytasz | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
dE^SiRE
|
|
heh dokladnie..
Ja glosuje na "cholera wie czego one chca"
Pozdrawiam- Dezir
"Musisz przełamać strach przed bólem, żeby ciężko trenować, a przecież musisz ciężko trenować. A kiedy mówię o ciężkim treningu, to mam na myśli naprawdę ciężki trening."
KOLEJNY TEXT ROKU:
"czy ta metaka ruska jest mniej zdrowa od polskiej? bo kolega mi mowil ze ma ona troche mniej witamin wsobie i niejest tak zdrowa jak ta mta polska[...] czy ten ruski metka ma mniej witamin od polskiego?[...]no bo mojemu bratu po metce duzo pryszczy wyskoczylo i wszyscy mowiom ze to przezto ze przewitaminizowal sie , bo za duzo bylo witamin w tej metce"
| |
|
|
|
|
Domingo7
|
|
Dzieki NEMESIS ja należę do typu coś pomiędzy chudy, a napakowany z umiarem. Rzeczywiście myślę, że nie ma jednego typu mężczyzn który by się podobał kobietom- wszystko się z czasem nudzi i wymaga się zmiany.
Sterydy = szybki przyrost ale jeszcze szybszy spadek !!! | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
verona
|
|
juz mowilam wielokrotnie:
osobnik posiadajacy sylwetke Trojboisty
ale takiego z gornej polki swiatowej.....
ze szczegolnym uwzglednieniem wspanialych Trojbojowych pośladkow
NIE ZADZIERAC ZE "ZNAWCA" W SZATNI BO WAS WSZYSTKICH POROZBIERAM W TEMPIE EXPRESOWYM......
--------------------------
twiters mi kazal wiec dopisuje:
wszyscy Trojboisci tez będą rozbierani
Profesjonalnie - bo przez Trojbojową doradczynie. | |
przyznaj SOG'a znawcy
|
|
|
|
dE^SiRE
|
|
Ale któż z nas wie o tym lepiej niz ty , Veronko?
Aha, a posladki modela mogą byc?Czy musza byc trojbojowe?
Pozdrawiam- Dezir
KOLEJNY TEXT ROKU:
| |
|
|
|
|
verona
|
|
hihihihihih
nie znam sie na posladkach modeli....
posladki Trojboistow maja jednak szczegolny, niezaprzeczalny i jedyny w swoim rodzaju urok...
NIE ZADZIERAC ZE "ZNAWCA" W SZATNI BO WAS WSZYSTKICH POROZBIERAM W TEMPIE EXPRESOWYM......
--------------------------
twiters mi kazal wiec dopisuje:
wszyscy Trojboisci tez będą rozbierani
Profesjonalnie - bo przez Trojbojową doradczynie. | |
przyznaj SOG'a znawcy
|
|
|
|
LukRecJa
|
|
|
|
|
Jenna_20
|
|
To pytanie padało kilka razy..Odpowiedz jest bardzo prosta- faceci nie lubia przesadnie nienaturalnie ogromnych piersi- a kobiety przesadnie napakowanych facetów. Jak dla mnie w bicepsie gora 35cm -dla mnie ideał. WYstarczy ładna rzeźba a nie napakowany klocek.. pozdrawiam
| |
przyznaj SOG'a
|
|