Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 7785 razy
Ankieta
chudy
12,15% (22)
gruby
7,18% (13)
napakowany z umiarem
67,96% (123)
solidnie napakowany
12,71% (23)
Autor

chudy gruby czy napakowany ?? co wolą kobiety ?

SFD

Wysłana - 08 lutego 2003 09:49    Edytuj Cytuj
Hihi, ja bym jeszcze dodala kwestie wzrostu - wysoooooki >190 i napakowany z umiarem, ale raczej szczuply

Szefu

Wysłana - 08 lutego 2003 10:51    Edytuj Cytuj
"w bicepsie gora 35cm" - hihi, toz to jak z Aushwitz wypuszczony

Поздравляю!

FlyGirl

Wysłana - 08 lutego 2003 11:06    Edytuj Cytuj
Oddałam głos na "chudy"... Szkoda, ze nie ma "chudy, ale zarąbiście wyrzeźbiony" - to własnie mój ideał...(wybredna jestem, co nie?? ) Heh, zapytajcie Breketa dlaczego I oczywiście jak zawsze serdecznie wszystkich pozdrawiam

FlyGirl

Wysłana - 08 lutego 2003 11:26    Edytuj Cytuj
Szefu, w Auschwitz nie mieli mięśni.... To były chodzące kości... Biedactwa...

Si2uiel ZASŁUŻONY

Wysłana - 08 lutego 2003 13:05    Edytuj Cytuj
Biceps 35 cm
W takim razie widzę że podjęte kroki w celu redukcji masy (codzienne bieganie) na coś jednak się przydadzą

Blessed is he who, in the name of charity and good will,shepherds the weak through the valley of darkness.

"...a jakie plany mialem... ze bedzie jedyny... a potem powiedzialem sobie... przeciez moge zrobic 2... a potem... przeciez moge zrobic 2 masowe i 1 wycinkowy... a potem... ahh..."
Specjalista -

Szefu

Wysłana - 08 lutego 2003 13:15    Edytuj Cytuj
Hihi, widzisz Si2 - tez musisz zaczac robic rzezbe EXT(C)remalna

Поздравляю!

Si2uiel ZASŁUŻONY

Wysłana - 08 lutego 2003 13:18    Edytuj Cytuj
No jak najbardziej. Dobrze ze do lata jeszcze sporo czasu

Blessed is he who, in the name of charity and good will,shepherds the weak through the valley of darkness.

"...a jakie plany mialem... ze bedzie jedyny... a potem powiedzialem sobie... przeciez moge zrobic 2... a potem... przeciez moge zrobic 2 masowe i 1 wycinkowy... a potem... ahh..."
Specjalista -

Szefu

Wysłana - 08 lutego 2003 13:21    Edytuj Cytuj
No dobrze, ze jeszcze pare miesiecy!! moze osiagne te idealne 35 cm w bicu i wymarzone 70kg przy 190cm

Поздравляю!

Si2uiel ZASŁUŻONY

Wysłana - 08 lutego 2003 13:24    Edytuj Cytuj
No właśnie ! może te 35 cm to było przy 145 cm wzrostu Bo przy 189 i nawet najlepszej rzeźbie to to w ogóle nie wygląda
A wczoraj dostałem taką ładną koszulkę do ciała . . . Aż się przykro robi jak pomyślę że do lata będzie to looźny podkoszulek

Specjalista -

Szefu

Wysłana - 08 lutego 2003 13:26    Edytuj Cytuj
Upierzesz w za wysokiej temperaturze i znow bedzie w sam raz

Поздравляю!

Odpowiedzi jest na 6 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

chudy gruby czy napakowany ?? co wolą kobiety ?

Strony:  pierwsza  1  3  4  5  6   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.