Wysłana - 28 kwietnia 2001 20:57 Przeniesiony przez Borsuk z działu 'Szatnia'.
Sprawdź swoje BMI
Czesc Wam :) Mam 24l..studiuje we Wroclawiu. Planuje schudnac kilka kilogramow dzieki ECA. Chcialabym sie dowiedziec czy to jest bezpieczne i ewentualnie czym to grozi i jakie dawki sa optymalne dla kobiet.
ECA to efedryna (tussipect) + kofeina + polopirynka S :)
988484645000
KacA
Wysłana - 28 kwietnia 2001 21:04
Efedryna, kofeina, aspiryna
Pozdrawiam
KacA
Pozdrawiam, KacA
988484652000
Myniu
Wysłana - 28 kwietnia 2001 21:19
Popytaj w dziale suplementacja,albo raczej doping bo ECA to juz doping. Piszesz ze chcesz schudnac kilka kg to wg mnie ECA jest zbedna (szkoda zdrowia)
Pozdrawiam
988485586000
SFD
Wysłana - 29 kwietnia 2001 00:43
Najpierw o ile jeszcze tego nie zrobilas przyzwyczaj sie do diety i cwiczen. Potem idz do lekarza i zbadaj sobie cisnienie. ECA nie jest dla chorych na serce. ECA bierz krotko, ok miesiaca. Zacznij od polowy zalecanych dawek i stopniowo zwiekszaj.
P.S. NBa przyszlosc pamietaj o dzialach forum.
988497808000
SFD
Wysłana - 29 kwietnia 2001 14:35
Przesadzacie, ECA to doping? Pierwsze slysze.. Wszystkie dopuszczone ECA zrobione sa na podstawie mieszanek ziolowych, na opakowaniu jest dokladnie napisane, od jakich dawek zaczynac aby sprawdzic reakcje organizmu.
Jezeli od razu nie zacznie sie od maksymalnej dawki a pozniej bedzie sie powoli odsawialo ECA to nie bedzie zadnego 'sennego' dnia.
Co do straty kg - wszystko zalezy od indywidualnych preferencji - ja stracilem nie robiac zadnych areodobow. Wszystko zalezy w jakim stanie jestes obecnie.
A i oczywiscie odpowiednia dieta.
bst PS. Przydalo by sie przeniesc ta dyskusje do innego dzialu - Suplementacja
988547725000
SFD
Wysłana - 29 kwietnia 2001 16:54
Dzieki za odpowiedzi. Teraz juz wiem ze to nie ten dzial ale to wina tego ze sie wczesniej dobrze nie zorientowalam w sytuacji na tej stronie...sorry. Cisnienie mam w normie, oczywiscie staram sie stosowac diete chociaz to trudne....jesli chodzi o 'trening' to CUDEM znajduje czas 3-4 razy w tygodniu kazdorazowo na 2 godziny jazdy na rowerze lub na godzinny joggin. Od 3 dni dolaczylam do tego wlasnie ECA poniewaz wczesniej schudlam tylko 3 kg a potrzebuje jeszcze jakies 4 do 5. Mam nadzieje ze to mi pomoze i ze nie dostane zawalu.