snaidanie przewaznie sie nie zmienia zbytnio
salatki staram sie jesc do 6 razy w tygodniu
duzo orzechow typu cashews , sojowych itp
obiad urozmaicam o filety z kurczaka , indyka , lamb chopsow , czasami jakas swinia
pije do 2 litrow czystej wody
i wiecie jak jest czasami cos sie przegryzie ale wypije piwko
+
witaminy Centrum , Omega 3 , multiwitamina rozpuszcalna po treningu
hm....
bardzo ciezko jest sie nagle przestawic i jesc idealnie ( kazdy ma zycie , dzieci , prace , nauke , obowiazki ), jak juz zaznaczylem jestem poczatkujacy w kulturystyce a moim celem jest podwyzszenie sprawnosci fizycznej do maksimum
moje pyatnie brzmi ?
czy powninienem zaczac stosowac :
moi celem ukazania tego planu byla prośba o korekte co do moich preferencji, jezeli jest ktoś kto może to skorygować lub coś podsunąć byłoby mi niezmiernie milo
a kolesi typu TheBigBoss lub vvonsky ktorzy po prostu nie wiem po co sie odzywaja , jak np
zly plan treningowy ... co to ma być , mogłbyś uzasadnić co robie źle itd
jeśli chodzi o tego drugiego , ja sie nie znam na diecie szukam tylkjo i wylacznie wskazówek jak poradzić sobie w sytuacji do przejścia na diete , nigdy nie uwierze ze ludzie tacy jak my nagle boob boom i stali sie pieknie napakowani i wyrzeźbieni...
chodzi o to .....
Śniadanie
Omlet z 3 jaj z płatkami owsianymi
Owoc i orzechy
Śniadanie 2
Pieczeń wołowa
Kalafior
Ryz brązowy
Oliwa z oliwek
Posiłek 3
Pierś z kurczak
Ziemniaki w mundurkach
Olej lniany
Surówka warzywno - owocowa
Obiad
Mintaj
Ryz brązowy
Sałata
Oliwa z oliwek
Posiłek <przed treningowy>
Carbo
Wpc
Posiłek <po treningowy>
Carbo
Wpc
Posiłek do 1h po treningu
Pierś z kurczaka
Ryż
Pomidor
Kolacja
Ser półtłusty
Płatki owsiane
Owoc
Na noc
tu jest przykład diety , jestem ciekaw jak długo na nim ktokolwiek wytrzymał ?
panowie jak macie pisać bezpodstawną krytyke lepiej nie pisać nic
Oblicz sobie zapotrzebowanie i rozkład b t w. Bo na takim jedzeniu nie schudniesz, bo masz w każdym posiłku węgle i w kolacji też je masz to za dużo. Napisz jeszcze wagę posiłków i najlepiej jakbyś dawał węgle na śniadanie i około treningowo
po to sie odzywam zebys wiedzial ze robisz zle. Malo kto sie w ogole zainteresowal twoim tematem,wiesz dlaczego ? Bo za duzo tutaj do tlumaczenia. Poczytaj raz jeszcze.
Co ci mialem mowic jak wszystko do wymiany. ty ukladasz,my poprawiamy.
Dieta nr 2 , nie znasz zasad podstawowych,co widac w ostatnim posilku. Owoc i platki na noc,jak myslisz sprzyja to odchudzaniu ?