witam niedawno wznowiłem trening siłowy kupiłem carbo i spozylem po treningu 1 raz w zyciu:) no i efekt odczulem dosc znaczny. Mam 2 pytania: 1. carbo jest zlozone z roznych lancuchow weglowodanow jak uzyskac naturalna dieta(czy ryz zastapi wszystko co wystepuje w carbo?) taki sam efekt i czy jest w ogole taka opcja. 2. w carbo jest slodzik (aspartam) czy sa carbo z naturalnych skladnikow?
Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -
1231026473000
Baca1111
Wysłana - 04 stycznia 2009 00:55
to wiem chodzi mi o to ze carbo zawiera rozne rodzaje cukrow ktore stopniowo rozkladaja sie dostarczajac energie organizmowi. I teraz np zjem banany czyli dostarcze cukrow w tym wypadku fruktozy jak rozumiem czy to zadziala tak samo jak te cukry z carbo czy np powinienem zjesc glukoze banany fruktoza i jeszcze cos tam zeby uzyskac np maltodekstryny 1.reasumujac czy jest mozliwe (bo bardzo bym chcial zalatwic to zwykla szamą a nie jakimis proszkami) zeby w takim stopniu zapewnic regeneracje 2.czy zna ktos takie carbo ktore nie zawiera sztucznych slodzików (aspartamu).
1231026907000
faftaq
Wysłana - 04 stycznia 2009 01:19
carbo zawiera rozne rodzaje cukrow ktore stopniowo rozkladaja sie dostarczajac energie organizmowi - bzdura marketingowa. wchlaniaja sie wszystkie szybko.
w bananach sa rozne wegle, glukoza, fruktoza, skrobie... banan lepszy niz carbo, a jeszcze lepszy - ryz.
Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -
1231028362000
Baca1111
Wysłana - 04 stycznia 2009 01:37
ok :) dzieki w takim razie skoro banany i ryz wystarczy pelen luz a jeszcze jedna sprawa : czy do regeneracji potrzebne jest tez spozyc jakies witaminy (jakies konkretne) bo carbo zawiera takowe czy ryz i banany to full wypas?
1231029463000
Siodema
Wysłana - 04 stycznia 2009 01:42
swierze owoce warzywa
to plus
lepsze zdrowe zarcie niz syntetyk zapamietaj
Dieta jest dla frajerow ,ktorych nie stac na suple. Suple sa dla frajerow ,ktorzy boja sie igly
"zebym choc raz sie nie wstydzil latem jak zdejme koszulke na plazy"
Ekspert -
1231029765000
PePoNeNt
Wysłana - 04 stycznia 2009 11:36
owoce warzywa mają witaminy minerały i szerek innych zbawiennych dla nas substacji carbo to taki "wyjałowiony" banan