Witam, Chciałabym zacząć trenować capoeirę we Wrocławiu. Znalazłam kilka klubów w internecie ale nie wiem który wybrać. Jeśli ktoś się orientuje jaki jest najlepszy (lub jeden z najlepszych) klub we Wrocławiu to proszę o info. Chodzi mi o naprawdę dobry klub, z solidnym trenerem który potrafi przekazać innym swoje umiejęności.
więc mężczyźni u was przeważają? To tym bardziej do was wpadnę;) no i tym bardziej że wygląda na to że nie ma we Wrocławiu innych dobrych klubów...
1220710845000
patrykone
Wysłana - 06 września 2010 22:44
Zapraszamy na zajęcia Capoeira Regional do grupy UNICAR – www.capoeira.wroclaw.pl
Zajęcia prowadzone są przez Brazylijczyka – professora Amendoim'a.
Ćwiczymy w 4 grupach wiekowych: – dziecięca 1 (klasy 0-3 podstawówki) – dziecięca 2 (klasy 4-6 podstawówki) – młodzieżowa (gimnazjum) – dorosła (ponadgimnazjalne, studenci i starsi) Wszystkie grupy są grupami początkującymi – możesz dołączyć w każdej chwili.
Centrum Edukacji Kulturalnej Dzieci i Młodzieży (MDK Kopernik) ul. H. Kołłątaja 20 50-007 Wrocław Poniedziałki i środy sala nr 51, czwartki sala nr 1. Obie sale wyposarzone są w lustra i zaplecze sprzętowe. Miejsce znajduje się w środku dogodnego węzła komunikacyjnego – obok stacji PKP.
Więcej szczegółów na naszej stronie: www.capoeira.wroclaw.pl