Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

callanetics - kaseta video - bardzo mocno poszukuję

SFD

Wysłana - 21 maja 2003 14:23    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Jak w temacie... Chętnie takową odkupię (przegram??), bo poszukuję jej wszędzie i wygląda na nieosiągalną :( Chodzi oczywiście o kasetę w polskiej wersji językowej - była wydana chyba na przełomie lat 80. i 90. z Mariolą Bojarską w roli głównej.
Błagam... pomóżcie. To jedyne ćwiczenia, które mogę bezpiecznie wykonywać. Przy każdych innych prędzej czy później nadwyrężam tzw. korzonki - nie znam się na tym, ale zachodzą jakieś przeciążenia i... nie mam już siły :( Callanetics kilka lat temu ćwiczyłam, ale prawie nic z tego nie pamiętam. Kaseta bardzo by mi pomogła.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 25 czerwca 2003 11:27 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Creatine micronized powder

CENA: 59.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł
Ostrovit - WPC 80

CENA: 43.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

nuneska

Wysłana - 25 czerwca 2003 11:27    Edytuj Cytuj
Jezeli twoja prosba jest aktualna, to moge ci taka kasete odsprzedac, jeszcze nowa :)
pozdr.
nuneska

SFD

Wysłana - 25 czerwca 2003 13:14    Edytuj Cytuj
Tak, tak, tak. Jeszcze aktualna. W jaki sposób mogę się z Tobą skontaktować, by szczegóły uzgodnić...?

SFD

Wysłana - 25 czerwca 2003 13:25    Edytuj Cytuj
Niech żyje spostrzegawczość Dopiero teraz zauważyłam opcję: wyślij e-maila. Zaraz to zrobię.

mlg

Wysłana - 30 czerwca 2003 16:08    Edytuj Cytuj
Wioletta, pewnie masz juz kasete z callanetics... ja tez jestem bardzo zainteresowana tymi cwiczeniami. bardzo by mi zalezalo, zeby ja sobie przegrac. W zamian moge ci przegrac wiele kaset jakie mam, wiekszosc niedostepnych w polsce (np. all the right moves: bardzo efektywne cwiczenia bedace polaczeniem jogi, callanetics, metody lotte berk i pilates, mam tez pilates i joge na piłce fitball, kickboxing, bellydance workout- czyli trening oparty na tancu brzycha- fantastyczne!)
Bardzo bede wdzieczna za wspolprace!
Pozdrawiam, Mlg

SFD

Wysłana - 30 czerwca 2003 21:32    Edytuj Cytuj
Witaj Mlg Niestety nie mam jeszcze tej kasety Nuneska nie odpowiedziała na mój e-mail. Pisałam go zresztą dwukrotnie. Za każdym razem bez odzewu. Ponieważ w profilu podała nr gg, więc "obserwuję" go od kilku dni, ale słoneczko ma ciągle czerwone. Może wyjechała na urlop? Może ma problemy z komputerem? W każdym razie ufam, że odezwie się prędzej czy później. Gdy tylko będę miała tą kasetę to na pewno odezwę się. Pozdrawiam.

mlg

Wysłana - 30 czerwca 2003 21:35    Edytuj Cytuj
Dzieki! Fajnie by było jaby sie odezwala, bo strasznie dlugo poszukuje tych kaset... w kazdym razie te ktore mam tez sa baaardzo fajne wiec jak Ci sie uda z nia skontaktowac to daj mi znac, dobrze?
moj mail:
captainkidd@go2.pl

nuneska

Wysłana - 03 lipca 2003 14:11    Edytuj Cytuj
Hej dziewczyny!
zmieniła mi się końcówka domeny w mailu i nie za bardzo wiem jak to zmienć w profilu. Zamiast .de jest com.pl pewnie dlatego nie dostałam tych maili.
Na GG jestem codziennie od 9-17, ale mam zaznaczoną opcję "widoczna dla znajomych", pewnie dlatego słoneczko jest czerwone. Niestety ostatnio GG coś mi szwankuje. Proszę zatem o mail. Mam również trochę innych kaset, głównie z Cindy i Fondą. Miałam kiedyś sklepik i teraz go likwiduje, więc trochę ich zostało. Mlg - sprawdzę, czy może mam jeszcze jedną kasetę z Callaneticsem to mogłabym ci ją przesłać. Prześlijcie mi tylko swoje adresy a ja wyślę kasety następnego dnia. Pozdr. nuneska

SFD

Wysłana - 03 lipca 2003 15:17    Edytuj Cytuj
Nunesko Cieszę się, że się odezwałaś!
Nie mogę wysłac do Ciebie emaila, bo nie znam adresu Zupełnie nie wiem co ma być przed com.pl W profilu po prostu nie widać Twojego adresu, a e-mail z opcji "wyślij e-mail" wysyła się też tajnie niejako... z pełym zachowaniem prywatności adresata...
Na gg także nie będę mogła Cię złapać, bo sama korzystam z niego dopiero po 18-tej... Spróbuję zostawić Ci tam wiadomość, ale czy dotrze...?

Zmieniony przez - Banan w dniu 2010-11-07 23:55:06

mlg

Wysłana - 03 lipca 2003 20:32    Edytuj Cytuj
CZesc dziewczyny!
Nunesko, jesli znajdziesz jeszcze jakis callanetics (obojetnie cyz bojarska czy jakakolwiek inna) to prosze daj znac na e mail captainkidd@go2.pl
Jesli nie bedziesz miala dwoch to, juz sie z Wiola skontaktuje i napewno sie dogadamy! Dzieki, ze sie odezwalas,
i Wiolu, moge pisac do ciebie na ten normalny mail (nie na forum?)

SFD

Wysłana - 04 lipca 2003 10:01    Edytuj Cytuj
Skoro jawnie go podaję to oczywiście, że możesz
Wczoraj ja wysłalam do Ciebie info na e-maila, który podałaś...

Nunesko odezwij się

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

callanetics - kaseta video - bardzo mocno poszukuję

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.