callanetics - kaseta video - bardzo mocno poszukuję
SFD
Wysłana - 21 maja 2003 14:23
Sprawdź swoje BMI
Jak w temacie... Chętnie takową odkupię (przegram??), bo poszukuję jej wszędzie i wygląda na nieosiągalną :( Chodzi oczywiście o kasetę w polskiej wersji językowej - była wydana chyba na przełomie lat 80. i 90. z Mariolą Bojarską w roli głównej. Błagam... pomóżcie. To jedyne ćwiczenia, które mogę bezpiecznie wykonywać. Przy każdych innych prędzej czy później nadwyrężam tzw. korzonki - nie znam się na tym, ale zachodzą jakieś przeciążenia i... nie mam już siły :( Callanetics kilka lat temu ćwiczyłam, ale prawie nic z tego nie pamiętam. Kaseta bardzo by mi pomogła.
Tak, tak, tak. Jeszcze aktualna. W jaki sposób mogę się z Tobą skontaktować, by szczegóły uzgodnić...?
1056539644000
SFD
Wysłana - 25 czerwca 2003 13:25
Niech żyje spostrzegawczość Dopiero teraz zauważyłam opcję: wyślij e-maila. Zaraz to zrobię.
1056540339000
mlg
Wysłana - 30 czerwca 2003 16:08
Wioletta, pewnie masz juz kasete z callanetics... ja tez jestem bardzo zainteresowana tymi cwiczeniami. bardzo by mi zalezalo, zeby ja sobie przegrac. W zamian moge ci przegrac wiele kaset jakie mam, wiekszosc niedostepnych w polsce (np. all the right moves: bardzo efektywne cwiczenia bedace polaczeniem jogi, callanetics, metody lotte berk i pilates, mam tez pilates i joge na piłce fitball, kickboxing, bellydance workout- czyli trening oparty na tancu brzycha- fantastyczne!) Bardzo bede wdzieczna za wspolprace! Pozdrawiam, Mlg
1056982097000
SFD
Wysłana - 30 czerwca 2003 21:32
Witaj Mlg Niestety nie mam jeszcze tej kasety Nuneska nie odpowiedziała na mój e-mail. Pisałam go zresztą dwukrotnie. Za każdym razem bez odzewu. Ponieważ w profilu podała nr gg, więc "obserwuję" go od kilku dni, ale słoneczko ma ciągle czerwone. Może wyjechała na urlop? Może ma problemy z komputerem? W każdym razie ufam, że odezwie się prędzej czy później. Gdy tylko będę miała tą kasetę to na pewno odezwę się. Pozdrawiam.
1057001543000
mlg
Wysłana - 30 czerwca 2003 21:35
Dzieki! Fajnie by było jaby sie odezwala, bo strasznie dlugo poszukuje tych kaset... w kazdym razie te ktore mam tez sa baaardzo fajne wiec jak Ci sie uda z nia skontaktowac to daj mi znac, dobrze? moj mail: captainkidd@go2.pl
1057001725000
nuneska
Wysłana - 03 lipca 2003 14:11
Hej dziewczyny! zmieniła mi się końcówka domeny w mailu i nie za bardzo wiem jak to zmienć w profilu. Zamiast .de jest com.pl pewnie dlatego nie dostałam tych maili.
Na GG jestem codziennie od 9-17, ale mam zaznaczoną opcję "widoczna dla znajomych", pewnie dlatego słoneczko jest czerwone. Niestety ostatnio GG coś mi szwankuje. Proszę zatem o mail. Mam również trochę innych kaset, głównie z Cindy i Fondą. Miałam kiedyś sklepik i teraz go likwiduje, więc trochę ich zostało. Mlg - sprawdzę, czy może mam jeszcze jedną kasetę z Callaneticsem to mogłabym ci ją przesłać. Prześlijcie mi tylko swoje adresy a ja wyślę kasety następnego dnia. Pozdr. nuneska
Nunesko Cieszę się, że się odezwałaś! Nie mogę wysłac do Ciebie emaila, bo nie znam adresu Zupełnie nie wiem co ma być przed com.pl W profilu po prostu nie widać Twojego adresu, a e-mail z opcji "wyślij e-mail" wysyła się też tajnie niejako... z pełym zachowaniem prywatności adresata... Na gg także nie będę mogła Cię złapać, bo sama korzystam z niego dopiero po 18-tej... Spróbuję zostawić Ci tam wiadomość, ale czy dotrze...?
Zmieniony przez - Banan w dniu 2010-11-07 23:55:06
1057238235000
mlg
Wysłana - 03 lipca 2003 20:32
CZesc dziewczyny! Nunesko, jesli znajdziesz jeszcze jakis callanetics (obojetnie cyz bojarska czy jakakolwiek inna) to prosze daj znac na e mail captainkidd@go2.pl Jesli nie bedziesz miala dwoch to, juz sie z Wiola skontaktuje i napewno sie dogadamy! Dzieki, ze sie odezwalas, i Wiolu, moge pisac do ciebie na ten normalny mail (nie na forum?)
1057257146000
SFD
Wysłana - 04 lipca 2003 10:01
Skoro jawnie go podaję to oczywiście, że możesz Wczoraj ja wysłalam do Ciebie info na e-maila, który podałaś...