Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
cO MI LEKARZ ZROBI JESLI JUTRO ZOBACZY WYNIKI KRWI,CUKRU MORFOLOGI.Dzisiaj odstawilem metke i wyjdzie mi to jutro???Skapnie sie lekarz ,bedzie sie pytal czy cos bralem czy nie???Co mam powiedzieć???
nie ma problemow to nie ma przyczyn czy uczuc, przyczyny zawsze sa a uczuc nie ma bez zarzutow....
on
Specjalista -
1071660756000
-blinG-
Wysłana - 17 grudnia 2003 12:44
sadze ze cie zje!
----------------- Mily i wesoly doradca w dziale doping =D "przyjechalem z Grecji! Dalem rade=D" - moje "fotostory" http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=116816
Specjalista -
1071661492000
SFD
Wysłana - 17 grudnia 2003 13:16
Ja do was naprawde z problemem ma wy sobie ze mnie żartujecie.:(((
1071663389000
LL COOL J
Wysłana - 17 grudnia 2003 14:04
Powiedz ze brałes przeciez to twoja wyłaczna sprawa co robisz ze zdrowiem troche ci pogledzi i przestanie przeciez toporka ci w plecy nie wbije
"Sztuka to byc w tym sporcie czysty jak ampułka propinicum..!!!"
3 mechy bez treningow!
Specjalista -
1071666285000
koks20
Wysłana - 17 grudnia 2003 14:14
Nic ci nie zrobi. Tylko jak sie bedzie pytał czy coś bierzesz to nie kłam, tylko powiedz ze tak i ze to twój wyłaczny interes, a on jest ***a*** konowalem i nic go nie powinno obchodzic co ty robisz.
koks20
koks20, a w zasadzie 21
1071666864000
pakman191
Wysłana - 17 grudnia 2003 14:16
dokladnie
nie ma problemow to nie ma przyczyn czy uczuc, przyczyny zawsze sa a uczuc nie ma bez zarzutow....
on
Specjalista -
1071666979000
SFD
Wysłana - 17 grudnia 2003 14:22
a tak z ciekawosci - przerwales cykl czy go akurat skonczyles wedle planu?
pozdro
1071667329000
kijanka
Wysłana - 17 grudnia 2003 16:26
Powiedz,ze to nie Twoje wynik lub Twoje,ale Ci cos podrzucili nieswiadomie. A jak bedzie sie cos pytal to powiedz jak prawdziwy mezczyzna"Ch.... cie to obchodzi!".
Znawca -
1071674773000
Destiny
Wysłana - 17 grudnia 2003 17:16
hmmm "ch... Cei to obchodzi" taaaaaa bravo kijanka prawdziwi "meszczyzni" tak mowia ...
1071677789000
sAdDAM_
Wysłana - 17 grudnia 2003 17:20
Lekarz sie zapyta czy przypadkiem nie potrzebujesz recept i żebyś nie brał towaru niewiadomego pochodzenia