Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
To jak "mechanizmy nie są poznane" i mi po polsku po krotce niemozesz wyjaśnić to ja dziekuje za taka odpowiedź... Co do clenu i kreatyny,dobrze razem wspołdziałaja.Clen tak samo jak samo jak salbutamol jest dobrym "nosnikiem" kreatyny. Porównanie miałem, brałem clen z kreatyna i bez,w obu przypadkach standardowo tauryna i proteiny.Żadnych dodatkowych suplementów i w połączeniu zdecydowanie bardziej odczułem pozytywny wpływ clenu-chodzi głownie o przyrost siły. Sama kreatyna czy sam clen,nie daja mi takiego"kopa" i przyrostu siły jak połączenie wyzej wymienionych.
Ekspert -
1089990500000
e-lite
Wysłana - 17 lipca 2004 18:05
Myślałem, że napiszesz coś więcej.. coś tam dzwoni ale nie wiesz w którym kościele a jeżeli chodzi o clena to wszystko masz ładnie opisane :)
Ekspert -
1090080333000
metanadren
Wysłana - 17 lipca 2004 18:16
bijcie się Walka jest najczystszą formą rozwiązywania konfliktów
Specjalista -
1090080970000
MANIAC GYM ZASŁUŻONY
Wysłana - 17 lipca 2004 18:56
Myślenie nie jest widocznie twoja mocną stroną ,za to kopiowanie /wklejanie jak widać tak,w dodatku mylisz pojecia...
Rozmowa z Toba o koksie jest jak rozmowa z dziewicą o ***aniu,gówno wiesz.Ch** mnie obchodzą jakies badania na szczurach ktore nic nowego do tematu niewnoszą,są jedynie podstawą do jakiś domysłow.
Chciałes odpowiedzi to ją otrzymales,nie bede jak jakiś zdesperowany idiota szukał opracowań czemu clen warto łaczyć z kreatyną,mimo iż gdzies to kiedys czytałem.Napisałem w skrocie własnymi słowami,sprawdziłem czy działa,potwierdziło sie i przedstawiłem na twoja prosbe.Także prosze zatrzymaj te idiotyczne komentarze dla swoich kolegów zza monitora albo dla siebie.
Ekspert -
1090083362000
Festus
Wysłana - 17 lipca 2004 22:03
KOM TRAJA :P
1090094583000
e-lite
Wysłana - 17 lipca 2004 23:38
Dzięki za odpowiedź
Ekspert -
1090100316000
Pierdola18
Wysłana - 17 lipca 2004 23:41
e-lite mozesz odpowiedziec na pytanie tomaszqa czy clena mozna walic z meta?