logo
zamknij zamknij

burger z tatara ?

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 751

0 5 0
napisał(a)
Blekok
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 221 Wiek 19 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 4297
Cześć , mam zamiar zrobić burgera ale nie chce zwykłej mielonej bo ma dużo tłuszczu zazwyczaj z 20 g na 100 , a mam dietę low fat , mogę zrobić z tatara ? Ma dobre makro a jest to przecież wołowinka ? Będzie to dobre ? Mięso zazwyczaj smażę z 5-8 min na stronie na ,, kapcia '' bo tak lubię :)
Krzysztof Piekarz
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 5102 Napisanych postów 210215 Wiek 41 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 676138
pewnie że będzie dobre
1

NIE ODPISUJE NA PW !!!!!!



Zapraszam do nowego działu

http://www.sfd.pl/Odchudzanie_i_forma_po_męsku-f445.html


Szukasz pomysłu na smaczny i zdrowy posiłek ?zapraszam do działu Kuchnia-http://www.sfd.pl/Kuchnia_SFD-f356.html

Konsultacje-
cykle , suplementacja ,odżywianie rafalsfd@wp.pl

Pomagamy dzieciakom -http://www.sfd.pl/Nabijamy_Pajacyka_!!-t1138796.html

napisał(a)
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Szacuny 1437 Napisanych postów 34489 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 201589
Szczerze mówiąc nie rozumiem.

Taki gotowy tatar cenowo wychodzi 28-35zł/kg
Udziec wołowy kupisz w podobnej cenie. Udziec będzie miał podobne ilości fatu, a wiesz co jesz
1

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"

Instruktor Kulturystyki

napisał(a)
K_PS
Ekspert
Szacuny 3819 Napisanych postów 34614 Wiek 27 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 251309
jw. idz do miesnego wez fajny kawalek miesa i zmielą Ci to po prostu

„bądź odważny gdy rozum zawodzi bądź odważny w ostatecznym rachunku jedynie to się liczy”

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WIE DIE."

napisał(a)
Malinowa SZEFOWA KUCHNI Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2030 Napisanych postów 19928 Wiek 28 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 82055
Smażyłam kiedyś to mięso tatarowe i dobre to nie jest W mięsnym zmielą Ci chudy kawałek wołowiny i taniej i smaczniej

„Rób to, co możesz, mając do dyspozycji to, co masz, tam, gdzie jesteś”

Moderator w dziale KUCHNIA SFD http://www.sfd.pl/Kuchnia_SFD-f356.html

Malinowy blog kulinarny http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

napisał(a)
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 4008 Napisanych postów 90266 Wiek 33 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 497465
jak kupisz mielone garmażeryjne to super jakości to nie będzie miało tam jest chyba ok 80% mięsa jak pamiętam opakowanie, lepiej już dołożyć i kupić normalne wołowe 500g ok9 zł w lidlu, w składzie jest 99% mięsa.

kto dąży do doskonałości - będzie zawsze wyższy nad mierność, lecz kto tylko o mierności myśli - jeszcze niżej spadnie.

napisał(a)
_Szajba_
Ekspert
Szacuny 478 Napisanych postów 3754 Wiek 44 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 87674
Po co psuć dobrego tatara?

When you have to shoot...Shoot! Don't talk

napisał(a)
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 4008 Napisanych postów 90266 Wiek 33 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 497465
Kupny tatar nie jest tak do konca dobry
1

kto dąży do doskonałości - będzie zawsze wyższy nad mierność, lecz kto tylko o mierności myśli - jeszcze niżej spadnie.

napisał(a)
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Szacuny 1437 Napisanych postów 34489 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 201589
Ten gotowy jakościowo ma nie wiele do zaoferowania. Zresztą była przecież afera jak znany jutubowy kucharz ocenił w swoim filmiku taki wyrób

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"

Instruktor Kulturystyki

napisał(a)
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 4008 Napisanych postów 90266 Wiek 33 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 497465
a no było podobno miał kupe kasy zapłacić

kto dąży do doskonałości - będzie zawsze wyższy nad mierność, lecz kto tylko o mierności myśli - jeszcze niżej spadnie.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Bezglutenowy chlebek gryczano-warzywny by Paula.cw

Niesportowe wyznania Pauli Banot-Leoniewskiej

Triathlon, czyli od zera do bohatera. Część I i część II.

09-11.06.2017 Olympia Amateur Spain 2017 - Marbella - WYNIKI

Częstotliwość spożywania posiłków a metabolizm

Paula Mocior i Piotr Borecki - ocena sylwetki

Placki warzywne z mozzarellą

Domowe burgery z cytrusowym łososiem, serem kozim i dodatkiem sosu żurawionowego

5 warzyw, które warto dołączyć do diety