Opłaca sie robić codziennie a6w i kilkanaście seryjek brzuszków? Czy jeżeli robił bym tak co 2-3 dni to dało by mi to samo co codziennie (w sensie spalania tłuszczu)?
koniu151 nie odpowiedziałeś mi na moje pytanie, chodzi mi o to czy jest duża róznica (znacząca) w spalaniu tłuszczu między robieniem brzuszków codzennie a np 3 razy w tygodniu, czy "opłaca" mi się robic brzuszki codzennie
1200500749000
Duda11
Wysłana - 16 stycznia 2008 17:32
Zawsze się opłaca, mięśnie brzucha można ćwiczyć codziennie, wtedy szybciej zauważysz efekty, ale wiedz że samo ćwiczenie nie tłuszczu, potrzeba jest jeszcze odpowiednia dieta.
Odnosnie "brzuszkow" i spalania tluszczu: Poczytaj troche o roli wysilku fizycznego w spalaniu tluszczu. Brzuszki sa raczej miernym sposobem (jesli sa nim w ogole...) spalania tluszczu. Jak dla mnie bardziej sie "oplaca" zrobic aeroby lub HIIT. Najlepsze efekty osiagniesz laczac je z treningiem silowym oraz rzecz jasna- dieta (dieta to podstawa!), o czym napisal juz koniu
j/w.. Dieta to podstawa (-kaloryczny), dobry trening i tutaj wazne sa aeroby..Dostales wyzej bardzo dobra propozycje treningu jakim jest HiiT..Jak tego bedziesz sie trzymal to na bank przyjda efekty..
1200506136000
t137
Wysłana - 16 stycznia 2008 23:45
Dzieki za opowiedzi(choć nie w 100% na temat). Diete, aeroby, HIIT, siłownie mam ustalone, wprawdzie kończę redukcję ale chcę się dowiedzieć jak to jest z brzuszkami, będę teraz ćwiczył na siłę i nie chce się zatłuścić
1200523559000
6roove
Wysłana - 17 stycznia 2008 01:03
ale chcę się dowiedzieć jak to jest z brzuszkami, będę teraz ćwiczył na siłę i nie chce się zatłuścić
odpowiedzi co do spalania tluszczu dostales wyzej
daj miesniom brzucha odpoczac, trenuj je co drugi dzien, potrzebuja regeneracji pzdr
----> www.pajacyk.pl <----
na weekendach mnie NIE MA!
::]]}|{{[[:: a44 - electro glide in blue
1200528222000
Martucca Ladies SFD
Wysłana - 17 stycznia 2008 12:41
Mam dziwne wrazenie, ze wydaje Ci sie, ze robiac setki brzuszkow bedziesz spalal tluszcz miejscowo, z brzucha. Mam racje?