Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

brzuch stereotyp

sokri

Wysłana - 28 sierpnia 2010 23:52    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam. Wiele już słyszałem na temat treningu brzucha i zdecydowana większość uznawała mięśnie brzucha za takie które aby rozbudować potrzeba wiele powtórzeń i nie jest do tego potrzebny jakieś specjalne obciążenie(że niby specyfika mięśnia taka jak np w łydkach czy przedramionach). Jednak ostatnio natknałem się na kilka opinii które mówią, że na rzeźbę to dobry sposób treningu ale jeśli ktoś chce "zmasować" brzuch (w sensie mięśnowym a nie tłuszczowym dla jasności) to powinien wykonywać trening z obciążeniem i liczba powt. taką jaka odpowiada typowemu treningowi masowemu innych partii... Jak to jest na prawdę?? Może ktoś rozwiać moje wątpliwości? Skoro to (wg wiekszosci) mięsnie wolnokurczliwe to jak to z ta masówką?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 29 sierpnia 2010 00:06 
W większości przypadków polecamy:

Syntrax - Matrix 5.0

CENA: 185.00zł
Universal Nutrition - Creatine micronized powder

CENA: 59.00zł
Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Hadesman

Wysłana - 29 sierpnia 2010 00:06    Edytuj Cytuj
http://www.sfd.pl/[ART]_Mięsnie_brzucha_w_pytaniach_i_odpowiedziech.-t517926.html
tu masz swietny link na wszystkie Twoje odpowiedzi :)

Sayeru16

Wysłana - 29 sierpnia 2010 00:09    Edytuj Cytuj
Sokri, mięśnie brzucha można traktować podobnie jak przedramion i łydek.

Tu masz wszystko wyjaśnione: http://www.sfd.pl/[ART]_Mi%C4%99snie_brzucha_w_pytaniach_i_odpowiedziech.-t517926.html

Na serio.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.