Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

brzuch i aeroby???

0kontakt0

Wysłana - 09 kwietnia 2004 22:31    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

witam wszystkich mam maly problem bo od kiedy zaczalem cwiczyc to walcze z nabieraniem masy u mnie robienie rzezby nie wchodzi w gre ale wyskakuje mi co raz wieksze brzuchoo! zaczalem robic superserje na brzuch (unoszenie nog w pozycji lezacej i brzuszki na lawce skosnej) ale wiem ze przydalyby sie jakies aeroby czy tym podobne i nie wiem jak to wszystko ulozyc sobie zeby mi masa nie spadla.A moze nie wskazane jest robienie aerobow-sam nie wiem?????

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 09 kwietnia 2004 22:40 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

Fuckmaster ZASŁUŻONY

Wysłana - 09 kwietnia 2004 22:40    Edytuj Cytuj
ruszac sie trzeba .trenig silowy nic nie da. ale znowu jak robisz mase -- massz diete na mase -- nie zrzucsz tluszczu łatwo - dieta nie pozwoli-- mussz miec diete na redukcyjkę lekką , aeroby itp http://www.sfd.pl/temat92200/
Ekspert -

0kontakt0

Wysłana - 09 kwietnia 2004 23:16    Edytuj Cytuj
spoko dzieki za link ale nie chce zmieniac diety i mimo wszystko wole pracowac nad masa a czy nie moglbym robic masy i dwa razy w tygodniu brzuch a pozniej jazda na rowerku i jeszcze jedno czy jakbym tak robic to brzuch+rowerek robic w dzien wolny od treningu czy to nie ma roznicy???

Fuckmaster ZASŁUŻONY

Wysłana - 09 kwietnia 2004 23:23    Edytuj Cytuj
co to za sens - brzuch + rowerek? rowerek rob na czczo. albo po dluzszym treningu
Ekspert -

0kontakt0

Wysłana - 09 kwietnia 2004 23:31    Edytuj Cytuj
ale po dluzszym treningu masowym?
a na czczo to nie znaczy rano?

Fuckmaster ZASŁUŻONY

Wysłana - 09 kwietnia 2004 23:33    Edytuj Cytuj
nie , na czczo znaczy orzed jedzeniem jakimkolwiek po przebudzeniu / dlugim czasie niejedzenia

Zmieniony przez - ****master w dniu 2004-04-09 23:34:09
Ekspert -

SFD

Wysłana - 10 kwietnia 2004 12:35    Edytuj Cytuj
na początek trzeba zbić tłuszcz a potem brać nba mase. Ja osobiście polecam dżoging, dieta redukcyjna , i ewentualnie jakieś suplementy np CLA,L-karnityna,

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.